anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna`! Am 13 ani jumate...imi place de un baiat da nu sunt sigura daca si el ma place.Cateodata ma baga in seama, vorbeste cu mine intruna, si cateodata aproape ca nu ma baga in seama deloc`...Se da la mine. da nu`mi pot da seama pentru ca el se da cam la toate fetele. Ce credeti ca ar trebui sa facc`?

Răspuns Câştigător
| fluturas a răspuns:

Nu te place, se da la tine doar asa la vrajealawinking
gandeste-te, tu daca ai place un baiat ai putea uneori sa vorbesti cu el, iar uneori sa nu-ti pese de el?
probabil tipu nu are prietena, nu-i place in mod special nici o fata big grin si el incearca cu toate laughing si apoi vede care pune botu'
deci lasa-l in pace si cauta altul oh go onwinking

5 răspunsuri:
| SoareMicutz a răspuns:

Nu stiu ce sa zic. orice ai face nu i arata ce simti cu adevarat pentru el. E mai bine asa. Incearca sa il faci sa te doreasca si sa ii lasi impresia ca nu te poata avea! Daca e obinuit sa se dea la toate fetele si ele sa accepte tu vei fi o provocare si usor poate va incepe sa se poarte diferit! Succes!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sa-ti vezi de treaba ta si de invatatura, dupa cum il descrii este un fustangiu tipic. Esti foarte tanara, ai timp de prieteni(iubiti) colo catre 18 ani sau chiar dupa, cand o sa ai mai mult discernamant si experienta de viata si o sa poti alege in cunostinta de cauza. Sa cresti mare si numai bine!

| Noir a răspuns:

Pai...eu cred ca daca se da la alte fete nu prea are de gand sa fie o relatzie serioasa intre voi.Nu ai specificat daca e mai mare decat tine. Daca e mai mare nu prea cred ca ai sansesad. stiu ca noua fetelor ne plac baietii mai mari dar si baieti cauta acelasi lucru.Eu te sfatuiesc sa gasesti pe cineva apropiat de varsta ta!:*:*:*Sper ca te-am ajutatbig grin.

| R0011 a răspuns:

El are aproape 14 ani`.

Răspuns utilizator avertizat