Buna.In locul tau m-as feri din a introduce degetele in vagin.Sangerarile pot fi deoarece ai ranit peretii acestuia, chiar daca ai avut grijaa sa tai unghiile. Sau pot fi un semn ca urmeaza menstruatia? Mai poate fi vorba si de alte lucruri care intra in spectrul negativ.Repet, la varsta aceasta chiar nu e nevoie de mai mult decat stimulare externa.
Păi se poate să te fii masturbat când aveai menstruație, s-au te-ai zgâriat în vagin. :* decât cu degetul mai bine foloseai ceva mai bun)) dar să-l igienizezi, te înțeleg, știu că e o plăcere să faci asta, dar încerca și tu mai rar. până la urmă ești un minor, și părinți tăi vor suferi mai mult XD
Vaginul e ok, dar posibil himenul a suferit ceva "avarii" minore.
Nimic grav, atât timp cât nu te doare nimic și sângerarea e ușoară și de scurtă durată.
Spor la distracție și fii mai blândă cu biata fofo. Axează-te mai mult pe clitoris decât pe interior!
Ești la vârsta la care ești curioasă și vrei să-ți explorezi corpul, dar e posibil să exagerezi cu experimentatul plăcerii vaginale.
Încearcă să nu-ți mai introduci nimic o perioadă ci limitează-te doar la stimularea clitorisului.
La 13 ani eu ma uitam la desene animate si tu ai inceput deja sa faci degetica...
Am 13 ani da mi repede instgramul tău sau nr de telefon sau snap ul și apoi sterge mesajul sunt băiat și vreau sa ți arat in privat mai multe chesti poze și asa și ne satisfacem unul pe altul și după ce îmi trimiți ștergi mesajele repede