| VladHd a întrebat:

Buna am 13 ani si acum cateva zile a fost ziua unei fete care imi placea de ea si m-a refuzat dar eu nu m-am simtit urat sau altceva i-am dat trandarifi si ia ca imediat ma batea pana la urma a aceptat trandafiri si mai pe seara pe mess am intrebat-o de ce a refuzat prima data si a zis ca sa simtit urat dupa ce m-a refuzat sa ia florile si i-am zis ca eu nu port pica si am ramas prieteni apropiati dar nu mi-a pot scoate din cap si acum 2 zile am vorbit cu o prietena pe mess si mi-a zis ca ma place si i-am zis ca eu numai o simpatizev si o iubesc dar nu ca pe o iubita ca pe o prietena draga dar acum a inceput sa-mi placa de ea dar inca imi place si de cealalta care m-a refuzat ce sa fac va rogg un sfat?

Răspuns Câştigător
| fyrelord a răspuns:

Frate ce sa zic, nu incerca sa alegi ca nu poti, incearca sa nu le mai bagi in seama si vezi care iti duce dorul mai mult, dupa aceea vezi tu, ca doar esti om, gandeste si tu

3 răspunsuri:
| unomcareiubeste a răspuns:

Ia-ti gandul de la amandoua si gaseste una care te merita! si atunci vor veni ambele fete la u...nu le arata ca le plac.o sa te considere insistent! succeshappy funda?

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Daca te-ai indragosti de cartea de gramatica ar fi si mai bine. La varsta asta ar trebui sa ai alte procupari nu fetele.

| Ranya a răspuns:

Normal ca-ti place aia care te-a refuzat, ca daca te accepta, iti trecea.Cu prima, las-o cum a cazut, nu cred ca te place iar cu cealalta, s-ar putea strica prietenia voastra daca o vei accepta ca "iubita". O sa vina si randul fetelor, ...mai copilareste ceva vreme.