Deci. ai 13 ani
In medie, un barbat european are penisul intre 13 - 16 cm. Probabil nu esti atat de dezvoltat fizic. desi s`ar putea ca si psihic sa nu fii. Oricum nu te panica. Cel mai probabil te gandesti ca nu vei gasi nici o fata care sa se multumeasca cu penisul tau. Iti zic ca nu conteaza marimea, daca te iubeste cu adevarat iti va accepta orice defect. Cat despre masturbare. Este ceva normal la varsta ta si nu trebuie sa te opresti. Relaxeaza`te. nu este nimic anormal sau gresit in asta.
Sper ca ti-am fost de folos
Succes la placere
1. E normal.
2. E anormal sa te masturbezi la varsta asta. peste vreo doi ani, o sa incepi.
3. Esti imatur si nu ar trebui sa te masturbezi. De asta ai si astfel de inhibitii.
Nu e bine sa te masturbezi (des) masturbarea daca o realizezi rar odata pe luna e cel mai bine si nu te speria ca nu e de rau tu continua.
Buna.la anii tai e bine marimea lui, oricum penisul mai creste pana la vreo 18 ani asa ca ai timp.
eu as zice sa nu te mai masturbezi, adica ai timp, si in plus iti creezi o obsesie si e naspa rau.
nu cred ca e rau daca nu ti-ai dat drumu dar nu mai incerca.
bye bye !
Prea multi reprezentanti ai ortodoxismului pe aici. Nu e NIMIC rau in masturbare. Nu e NIMIC rau in faptul ca te-ai oprit. Fetele NU vor un penis mare! It's all about the moves! Ca orice lucru in viata fa-l cumpatat dar in nici un caz nu te abtine ca apoi sa devii un frustrat (cum sunt multi in lumea asta).
edy1234 întreabă:
0101Anonim0101 întreabă:
Mutubal întreabă: