| claudelu1234 a întrebat:

Buna happy Am 13 ani si am o intrebare
O fata are tot 13 ani
Eu sunt cu 1 zi mai mare ca ea si noi ne intelegem foarte bine
Eu as vrea sa fim iubiti dar mie rusine sa ii spun in fata
Intrebarea este:Cum pot sa o cuceresc ca sa stau impreuna cu ea?
Fundahappy

10 răspunsuri:
| Sfatosul2012 a răspuns:

Pai in primul rand trebuie sa o faci sa aiba incredere in tine, sa se simta in siguranta. Sa incerci sa ii arati mai mult decat sa i spui. De exemplu ai putea sa i daruiesti o floare. In momentul ala o sa se prinda ca vrei sa fiti mai mult decat prieteni. baftawinking

| BlitzLikeXd a răspuns:

Zi cu mare curaj vrei sa fii iubita mea iubi?

| NikuKst a răspuns:

Daca spui ca suntti foarte bune prietene iti rcomand sa ii spui direct. poti incerca sa o saruti usor sa vezi ce parere are si ea, nu stiu totus incearca nu are ce sa mearga rau gandeste-te poate ea simte acelasi lucru si ii e rusine sa iti spunawinking

| Mariana_Alexandra_1997_tWRx a răspuns:

Intai incearca sa vezi ce ii place. fac cadouri marunte gen ce ii place incepe sa vorbesti cu ea mai mult... sa ii spui ca o iubesti
Incearca merge : >

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Nu poţi merge la ea şi să-i spui direct: "Vrei să fi cu mine?" (e ridicol). Cel mai bun mod de-a deveni prietena ta este: îi spui că vrei să vă vedeţi, stabileşti un loc unde să vă întâlniţi, apoi când ea soseşte o iei de mână şi ieşiţi amândoi la un suc... după aceea mergeţi prin parc, vă plimbaţi puţin, apoi vă aşezaţi pe o bancă şi o săruţi... lucrurile vor veni de la sine. happy

| DavidoW a răspuns:

Esti gata sa iti strici prietenia pentru o relatie? Ia in calcul toate posibilitatile! Sa iti spun sincer, daca ea te considera ca un frate nu are rost, nici o fata nu vrea sa se sarute cu frate-so, daca ai ajuns in aceasta situatie fara sa vrei, esti un gay! De acum fi barbat si nu mai pierde timpu, spune-le direct ce vrei de la ele, in fine sunt multe de spus, in principiu fi barbat!

| Daniela1234567 a răspuns:

Scriei poezii, scrisori de dragoste anonime. Astfel iti va sta mai usor si cu timpul ea te va place, daca esti mai increzut in sine. Bafta!

| Zenithf a răspuns:

Recurge mai intai la niste gesturi care sa va apropie, cum ar fi sa o tii de mana. Daca ii faci o declaratie si ea te refuza, se pune ca o bariera intre voi, daca ea nu te lasa sa o tii de mana decat foarte scurt, atunci nu-i impactul atat de mare.

| Phini a răspuns:

laughing Asta chiar crede ca o sa ramana cu tipa? laughing experienta in flirt se castiga, prin timp si munca... o sa mai treaca niste ani pana o sa te prinzi ce e iubirea fata de ce crezi tu la varsta ta ca e.

| claudelu1234 explică:

Multumesc frumos la toti acum stau cu acea fata