anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 13 ani si am o prietena care are un verisor de 16 ani de care imi place enorm, cred ca il si iubesc.Ne-am intalnit la ea acasa de craciun am dormit aman2 la ea, dar in camere diferite. Ziua m-a luat in brate, iar seara ne-am sarutat pentru prima data.Cand aveam 11-12 ani el m-a intrebat daca vreau sa stau cu el dar am omis sa ii dau vreun raspuns.La acea vreme nu prea imi placea de el.In ultimul timp, vorbim mult pe mess si vorbim despre cum ar fi sa fim noi doi singuri si chestii din astea.Intr-o seara vorbeam pe mess si i-am spus ca in fiecare seara cand ma pun sa dorm ma gandesc la noi doi, iar el mi-a spus "Neaparat trebuie sa imi fac de cap cu tine pentru ca asa de tare simt nevoia sa imi fac de cap cu tine". Si eu simt aceeasi chestie:sa ne facem de cap impreuna(in niciuncaz sa facem sex). As vrea niste sfaturi, numai cand ma gandesc la el parca plutesc. FUNDA + VOT!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Frumoasa povestea ta de dragoste.Dar,daca vrei sa ramana frumoasa in continuare, nu te grabi, nu-i da drepturi si libertati pe care ai putea sa le regreti mai tarziu.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

El cand a zis treaba aia...99% s-a referit la sex! parerea mea este sa mai copilaresti un pic.este un sfat nu te supara pe mine...multe fete de la varste fragede nu mai sunt virgine si cred ca nu ai vrea asta.ramaneti amici in continuare pana mai cresti un pic!

| MMihai a răspuns:

Pentru un individ de 16 ani este clară declarația, că vrea sex, că tu ai crezut că se mulțumește cu un simplu mozol, că la el mozolul intră la normalitate, nu la a face prostii, vrea sex sigur. Stai dracului cuminte acasă, Și dă-i dai telefon că ai gripă și râie și nu te poți vedea cu el. Își găsește el una cu care să facă sex și nu te mai caută.

| KaterinaPetrova a răspuns:

Pai poate el vrea sa ti-o traga daca asa ti-a zisraised eyebrows ai doar 13 ani esti f usor de dus de nas. mai asteapta sa cresti putin sa ai alta gandire.

| Roxana6 a răspuns:

Nici el nu vrea sa facem! Pur si simplu asa, sa ne facem de cap