| JanaBucov a întrebat:

Am 13 ani si am un prieten de 18 stiu, pare cam mare. Dar ne iubim foarte mult, sunt cu el de 3 saptamani, am observat ca ar face orice pentru mine si ma iubeste enorm. E normal sa ma pipaie pe sani si fund? Adica mi-a zis ca nu vrea acum sex ca sunt prea mica, ma mai asteapta cativa ani, si vrea sa aiba grija de mine, vrea sa devin ceva in viata pentru ca visul meu e sa fiu politista si trebuie sa fiu virgina. Ce spuneti sa fac? Sa il las sa ma pipaie? Se intampla mereu in locuri fara lume, dar care e parerea voastra? Dau funda. Pupici :*

19 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

1. Esti minora si ala se cam joaca cu focul, e nasol ca se incurca cu minore. trezeste-te la realitate el vrea doar sex iar tu esti naiva sa crezi basmele spuse de el, esti prada ideala, asta ti-o spune un baiat. da e normal sa te pipaie pentru ca e baiat si are nevoie si pentru sunteti intro relatie, sunt normale pipaielil.
2. a fi virgina nu e o conditie ca sa fii politista, ca si sa fi politista trebuie sa ai logica tu nu ai si iti dau exemplu: ai intrebat daca e normal sa te pipaie pe sani? (de aici deduc ca el te pipaie deci IL LASI SA TE PIPAIE, apoi trei randuri mai jos ne intrebi daca sa il lasi sa te pipaie.
Irosesti aiurea timpul baiatului si al tau esti o copila bucurate de copilarie, aventurile de genul asta te asteapta in studnetie unde vei strabate multe cearsafuri

suntserios
| suntserios a răspuns:

"Am 13 ani si am un prieten de 18 stiu, pare cam mare"

Nu ca pare, chiar e prea mare, atat de mare incat poate face oricand puscarie pentru corupere de minori.

"sunt cu el de 3 saptamani si ma iubeste enorm"

nu stiu daca sa rad sau sa plang de cat de naiva esti

"E normal sa ma pipaie pe sani si fund? Adica mi-a zis ca nu vrea acum sex ca sunt prea mica, ma mai asteapta cativa ani, si vrea sa aiba grija de mine"

Aha si marmota invelea ciocolata.

Fetito lasa baietii de 18 ani pentru cand ai sa ai si tu varsta lor, ala nu te iubeste, te a prins ca esti atat de prostuta si naiva incat te a si prostiti deja in 2 saptamani ca te iubeste si a si pus mana

| corbulalbrosu a răspuns:

La Academia de Politie sunt acceptate si fetele care demult nu mai sunt virgine, asta asa doar ca o paranteza.Macar atat poti sa-l lasi sa faca, sa te pipaie/mangaie cel putin pentru a se excita si el, ca altfel de ce si-ar mai pierde vremea cu o "junioara" cu care ar putea face sex peste multi, multi ani. L-ai putea lasa sa-ti faca chiar mai multe, de exemplu un petting daca iti promite/jura ca se poate abtine si limita doar la atata.Dar nu uita, totul depinde doar de tine, barbatul intotdeauna incearca mai mult si va persevera in a obtine ceea ce vrea.Pa,pa.

| neutrino a răspuns:

Lasa-te sa te pipaie, dar putin mai tarziu.

| Doub a răspuns:

laughing))))).

Trist.

| Alcyon a răspuns:

Un baiat de 18 ani nu se gandeste decat la un singur lucru: SEX. Daca-ti inchipui altceva, te inseli amarnic. Doar nu crezi ca sta cu tine ca sa se joace cu papusa? Vrea sa te bage in pat, fiindca te-a vazut mai naivuta. Sa ai grija sa nu mai ramai singura cu el, ca nu se stie ce se poate intampla. Iesi cu el in locuri publice, sa fii inconjurata tot timpul de oameni. Parintii tai stiu de el? Daca nu stiu, e si mai grav. Sfatul meu e sa lasi povestile de amor pentru mai tarziu. Ai tot timpul din lume pentru baieti, aventuri si tot tacamul. Acum esti inca prea micuta si risti sa cazi in tot felul de capcane.

| JanaBucov explică (pentru Alcyon):

Da, parintii mei il cunosc si stiu ca spuneti ca sunt naiva si asa dar mi-a demonstrat in mii de feluri ca tipul chiar ma iubeste.

| EyelessJackLover a răspuns (pentru JanaBucov):

Aici n.ai dreptate. Tipul ala probabil a prostit multe fete ca tine. La varsta ta, fetele sunt foarte credule dupa parerea mea...Si cred ca orice baiat ar putea sa.ti demonstreze ca te "iubeste",mintindu.te. Nu vreau acuma sa ma bag prea mult,pentru ca nu stiu povestea intreaga ca sa zic tot ce cred,dar parerea mea este ca ar trebui sa.i spui sa nu te mai atinga pe sani si fund, si sa se abtina pana cresti mai mare; sa iesiti in public, etc. Daca te iubeste, asa cum zice el ca o face, o sa te inteleaga, si o sa astepte. Pur si simplu poti sa.i zici ca tu crezi ca esti prea mica pentru un pas asa mare in relatia voastra dupa numai trei saptamani.Ii puti spune ca intelegi ca el avand 18 ani vrea mai mult de la o fata, dar tu ai 13 totusi, si daca vrea o relatie cu tine, ar trebui sa astepte pana cand vei fi tu pregatita. Daca incearca sa te convinga sa il lasi sa te atinga, sustine.ti punctul asta de vedere in continuare si atunci vei afla cum e el cu adevarat. Sper ca te-am ajutat macar putin. Stiu ca tu crezi ca il iubesi, toti am trecut prin momente din astea, dar in opinia mea, nu poti intelege termenul de iubire la 13 ani. Este mult prea complex pentru cineva la varsta asta sa.l inteleaga. Dar, daca tu asa consideri, ca il iubesti, atunci spune.i ce ti-am spus daca vrei, si vezi cum merg lucrurile. Multa bafta. Astept un raspuns de la tine sa-mi spui daca ti se pare ok ce am scris.

| JanaBucov explică (pentru EyelessJackLover):

I-am spus asta, a reactionat foarte ciudat. Mi-a promis si jurat ca pana la 16-17 ani nu se mai atinge de mine, sa ma pipaie pe sani sau sex ceva. A zis ca nu. Ca vrea doar sa ma vada fericita.

| Suck a răspuns:

Pai daca iti place atunci e normal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, atâta timp cât nu vrea mai mult. totuși, ai grijă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce stii tu de iubire la 13 ani? Si ce stie ala de iubire dupa 3 saptamani? Alooooooo, de iubire se vorbeste dupa cel putin 1 an jumate. Ce simtiti voi sunt doar sentimente de "te fac sa plutesti", amestecate cu emotii placute si fluturasi in stomac, nu iubire!

Răspuns utilizator avertizat
| MedionTcO a răspuns:

Treaba ta ce faci pe viitor dar daca nu ma asculti o sa ai de regretat.Tie ti se pare ca te iubeste....inca nu esti la varsta in care sa te pui pe picioare, sa gandesti cu cap....CITESTE ATENTA! Te foloseste! Peste cativa ani o sa incerce sa faceti sex! Iti spun foarte clar! E decizia ta, dar peste 1 an-2 sa-ti amintesti ce ti-am spus.

| Mihailescuioana29 a răspuns:

Scuza'ma dar nu pot sa nu ma enervez cand vad astfel de intrebari. Stiu ca iubirea nu are varsta, dar la 13 ani nu putem vorbi despre iubire, decat despre iubirea fata de parinti, bunici, catel, papusa si asa mai departe. Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar pur si simplu nu ma pot abtine. Dupa 3 saptamani de relatie poti vorbi de iubire, si mai ales ca el are 18 ani iar tu esti o fetita de 13 ani? Ia aminte ce iti spun ( daca vrei) : ACEST BAIAT NU VREA DECAT SA TE BAGE IN PATUL LUI. Si daca nu ma crezi, raspunde la uramtoarele intrebari si daca tu gasesti raspunsuri relevante atunci da, este demn de tine si da, te iubeste: De ce nu are o prietena de varsta lui? Totusi 5 ani este o diferenta mare de varsta avand in vedere ca tu esti doar o copila. De ce vrea sa te pipaie, daca nu vrea sa faca sex? Draga mea, de fiecare data cand cineva pune astfel de intrebari le spun acelasi lucru si il sustin in continuare: Baietii cauta fete mai mici ( si aici nu ma refer la diferenta de 1 an) pentru ca ei considera ca le poate prosti mai usor, pentru ca voi fetelor sunteti naive. Voi credeti ca sunteti mature dar nu sunteti deloc. Si crede'ma daca o tii tot asa cu acest baiat, urmatoarea ta intrebare va fi legata de o posibila sarcina. Eu zic sa te mai gandesti la ce ti'am spus pentru ca este spre binele tau. Daca voiam sa fiu doar rautacioasa si sa nu te ajut nu raspundeam la intrebare, dar chiar incerc sa te ajut sa iti deschizi ochii. Daca chiar vrei un prieten fa-ti unul de varsta ta, si acea relatie sa se rezume la pupici si atat, pentru ca esti prea mica. Nu te lasa prostita. Demonstreaza-i ca nu esti atat de naiva precum crede el. Arata-i ca nu te poate pacali. Mult succes!

| lex79 a răspuns:

Esti naiva, zau asa! iubire in 3 saptamani...
ai auzit de contradictie intre ceea ce un om spune si ce arata? te minte, ca de aratat arata altceva. si ascuta ce vezi, nu ce auzi!
nu e normal sa te pipaie pentru ca el se excita si atunci vrea sex...si nu, nu se poate abtine ca i se umfla jucaria in pantaloni...
care te-a pacalit ca pentru academie trebuie sa fii virgina?

ce usor de pacaleste lumea pe tine. ma bucur ca insa ai initiativa de a verifica daca lucrurile sunt asa cum ti se prezinta.

| CuieMoco a răspuns:

Lasa-l sa te pipaie. Ce se poate intampla?

| starall a răspuns:

DA.deoarece ti-a spus ca nu vrea sa faceti sex e normal, dar te sfatuiesc sa ai grija

| Alex_Allexino_1992 a răspuns:

Ai 13 ani? Stiai ca in unele state parintii nu permit copiilor sa isi faca cont de fb pana la 14 ani? Tu la 13 ani ai relatii? Iubesti? Tie ti s-au urcat hormonii la cap. Eu ca baiat pana in clasa a 11-a n-am avut relatii si tu iubesti de la 13 ani? Fara parere de rau iti spun ca mai sunt multe ca tine, nu esti singura, dar asculta ce ti-au spus oamenii astia. Lasa-te de iubit pana pe la vreo 17-18 ani si apuca-te de invatat. La politie o sa ai nevoie.