Nu e normal, da-le si tu palme peste fata. Da nu asa, da-le sa le zboare vreo doi dinti, ca esti in legitima aparare. Din toata inima sa dai, s-o simta neam de neamu lor. Cand li se mai naste cineva in familie, primul lucru pe care-l zice sa fie "au" si sa te tina de fata.
Vorbesc foarte serios, eu asa as face. E un gest ordinar, libidinos. Spune-i neaparat dirigintei. Poti sa-i spui, nu e absolut nicio rusine, "Doamna diriginta, baietii X si Z imi dau palme peste fund." exact asa spune-i, nu tie trebuie sa-ti fie rusine, ci lor.
E un gest de ultima speta, de cei mai jegosi tarani. Fac asta ca-s niste lab@ri si se cred smecherasi.
Procedeaza asa fiindca nu i-ai certat, apostrofat sau amenintat ca-i parasti parintilor imediat atunci de prima data, ei continua sa-ti palmuiasca popoul, fiindca ei in mintea lor de copii infantili considera ca-ti face placere din moment ce le-ai permis sa o faca de mai multe ori. S-au mai stii poate ca-i intarati chiar tu sa procedeze asa prin comportamentul tau manifestat fata de ei.
Nu e deloc ok. Poate că ei fac asta pentru că se simt atrași de tine. Dar totuși, sunt imaturi, ce să le ceri. Eu când eram clasa a 9-a dădeam palme peste fund la studente pe stradă și fugeam
Si eu as vrea sa-ti dau o palma peste fund, doar ca poate ma i-au jandarmii
adevarul e ca vor sã ti-o traga pentru ca esti numa buna.
Cu ce amarul lor?
Cu tupeu.
Sigur ãia care au "respect" pentru fete o sa-si piarda virginitatea la 16 ani? Sigur
Probabil ai un fund misto care merita palmuit pana raman vanatai E foarte normal.
Hormonii sunt de vina, dar ar trebui sa se controleze. Recomand sa le spui sa se opreasca intr-un mod cat mai serios. Daca sunt colegi, eventual spune-i dirigintei.
AfumataSunca întreabă:
anonim_4396 întreabă: