| Anonimous52727181 a întrebat:

Am 13 ani si baietii imi dau palme peste fund...e normal? Si de ce fac asta?

Răspuns Câştigător
| Plato a răspuns:

Nu e normal, da-le si tu palme peste fata. Da nu asa, da-le sa le zboare vreo doi dinti, ca esti in legitima aparare. Din toata inima sa dai, s-o simta neam de neamu lor. Cand li se mai naste cineva in familie, primul lucru pe care-l zice sa fie "au" si sa te tina de fata.
Vorbesc foarte serios, eu asa as face. E un gest ordinar, libidinos. Spune-i neaparat dirigintei. Poti sa-i spui, nu e absolut nicio rusine, "Doamna diriginta, baietii X si Z imi dau palme peste fund." exact asa spune-i, nu tie trebuie sa-ti fie rusine, ci lor.
E un gest de ultima speta, de cei mai jegosi tarani. Fac asta ca-s niste lab@ri si se cred smecherasi.

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Procedeaza asa fiindca nu i-ai certat, apostrofat sau amenintat ca-i parasti parintilor imediat atunci de prima data, ei continua sa-ti palmuiasca popoul, fiindca ei in mintea lor de copii infantili considera ca-ti face placere din moment ce le-ai permis sa o faca de mai multe ori. S-au mai stii poate ca-i intarati chiar tu sa procedeze asa prin comportamentul tau manifestat fata de ei. big grin

| doctorandus a răspuns:

Probabil ei sunt homo.

| ywar a răspuns:

Pai daca ai fundul bun. Mandreste-te cu asta. Ridica si coada.

| ForeverAlone97 a răspuns:

Nu e deloc ok. Poate că ei fac asta pentru că se simt atrași de tine. Dar totuși, sunt imaturi, ce să le ceri. Eu când eram clasa a 9-a dădeam palme peste fund la studente pe stradă și fugeam laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu as vrea sa-ti dau o palma peste fund, doar ca poate ma i-au jandarmiilaughing
adevarul e ca vor sã ti-o traga pentru ca esti numa buna.

| Plato a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu ce amarul lor?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Plato):

Cu tupeu.

Sigur ãia care au "respect" pentru fete o sa-si piarda virginitatea la 16 ani? Sigur laughing

| OrdanKarris a răspuns:

Probabil ai un fund misto care merita palmuit pana raman vanatai laughing E foarte normal.

| Marian666MereU a răspuns:

Zdreanto a veni Abi.

| DecayingRuin a răspuns:

Hormonii sunt de vina, dar ar trebui sa se controleze. Recomand sa le spui sa se opreasca intr-un mod cat mai serios. Daca sunt colegi, eventual spune-i dirigintei.