| HoHOO a întrebat:

Am 13 ani si imi place de un baiat care este mai mare decat mine cu 4 ani. Am mai vorbit cu el pe facebook, primele conversatii erau bune dar apoi a cam inceput sa ne certam si el zicea sa-l las in pace ca sunt prea mica pentru el. Problema este ca mai putin si fac un an de cand il tot iubesc desi stiu ca nu am sanse cu el ca dupa cum am vazut eu. Voi credeti ca as putea sa fiu cu el (tinand cont ca el anul asta face majoratul si eu buletinul )?

Răspuns Câştigător
| croissant a răspuns:

Buna! Eu te sfatuiesc sa nu te consumi prea mult. Avand in vedere ca el este aproape matur ca are 18 ani este si sigur de ce iti spune. Iti refuzi sansa sa iti gasesti pe cineva care sa te iubeasca si de asemenea sa il iubesti si tu. Alegerea este a ta! Bafta

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Îți vezi de școală, să-i mulțumești că a fost sincer cu tine că altul îți cerea întâlnire pe seară, te punea cu "roatele în sus" și apoi "hai, marș acasă, te-am făcut femeie"!
Pa, pa.

| Cristiann25 a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Bun raspuns chiar excelent! Cea care ai pus intrebarea daca ai tine cont de acest raspuns ti-ai da seama ca trebuie sa pui mana pe carte si lasa iubirea pentru 17-18 ani! Succes.

| irina20 a răspuns:

Ma daca si el te placea nu cred ca se gandea neaparat la varsta ta.Lasa-l in pace. Poate peste un an doi te v-a cauta el.Nu bine pentru tine sa te comsumi pentru cineva care nu merita.

| Morphines a răspuns:

Multumeste-te cu atat. Fa-ti prieteni de varsta ta, nu te indragosti degeaba de barbati...

| BadResonance a răspuns:

Esti prea mica! Baga nasu in carte si lasa iubirea.

| HoHOO explică (pentru BadResonance):

Bun sfat! Dar imi pare rau, nu se poate pentru ca adolescenta asa este.

| FeraruAndreea a răspuns:

Nu merge decat daca va placeti reciproc altfel ia-ti gandul.

| newtscamander a răspuns:

Eu zic ca trebuie sa te bagi cu mien in seama, nu cu el, bft