De cit timp iti place de el? te cunoaste destul de bine incit sa-i placa si lui? (puneti tie in primul rind aceste intrebari ) dar daca nu merge cu el sunt sigur ca vei gasisi lati baieti. MULT SUCCES/.
Daca are prietena, eu zic sa nu te bagi. daca vei reusi sa ii desparti, gandeste-te ca poti fi si tu odata in locul prietenei lui. poti astepta sa vezi daca se despart, nu sa ii desparti tu, iar daca se vor desparti, incearca sa-l cuceresti, pana atunci afla ce ii place sa faca, afla detalii despre el
Bafta!
Daca are prietena, eu zic sa nu te bagi. daca vei reusi sa ii desparti, gandeste-te ca poti fi si tu odata in locul prietenei lui. poti astepta sa vezi daca se despart, nu sa ii desparti tu, iar daca se vor desparti, incearca sa-l cuceresti, pana atunci afla ce ii place sa faca, afla detalii despre el
Succes!
Bai fetit-o.eu daca as fii in locu iubitei lui... te-as bate pana cand nu l-ai mai place. daca are prietena draga mea, lasa`l in pace!
Hey. daca si el te place atunci se va despartii de iubita lui. Daca spune ca nu poate ca iubitasa se spanzura, se omoara etc. atunci cauta scuze, vrajeli de 2 bani. Daca te place cu adevarat va face orice sa fiti impreuna. Daca e mai vagabontel atunci se gandeste doar la putina distractie in ceea ce te priveste