Uite eu as zice sa incerci sa il uiti.Pentru ca daca te vei atasa si mai mult de el sa nu suferi...Nu stiu poate nu sunt cea mai in stare sa iti zic asta, dar nah gandeste-te daca afla parintii tai? Ce se va intampla? Vei fi nevoita sa te desparti de el, iar el va pleca la alta...in schimb tu atunci vei suferi.Incercati sa fiti doar prieteni.Pentru ca acest lucru nu va poate interzice nimeni.Bafta! Fa ce iti dicteaza inima. Uneori e mai bine sa nu asculti sfaturile oamenilorcrede-ma o zic din proprie experienta.
Daca si tuh vrei sa fi cu el si el cu tine.combinativa adica daca ai telefon vorbiti la tel ca nu cred ca iti verifica maicata telu si va intalniti in secret nu stiu undeva unde sunt numa copii exclus adulti la un fast food sau undeva... dragostea invinge stiu din proprie experienta xoxo
AleXa nu stiu ce sa zic. cred ca ar fi bine sa vb mai des l a tel sau pe mess daca zici ca nu prea aveti timp sa va vedeti.cu parintii ar fi bine macar mamei tale sa ii zici dar daca uh consideri ca nu atunci ramane nu. daca chiar il iubesti ar fi bine sa fii cu el, si sa lasi totul de o parte dar scoala nu.papa si mersi dar nu vreau fundita
pa