Pai eu stiu ca 1 sau 2 ori pe an la fiecare dintre noi intirzie aceste zile cu vreo 2-3 zile, posibil si 5, depinde de organism, nu la toti e la fel. Nu cred ca ar trebui sa iti faci griji, de obicei aceste intirzieri dau de stire ca sau produs si alte schimbari in organism care au influientata menstruatia. Sau ar putea fi niste dereglari, se mai inimpla si ele. Tu citi ani ai? Daca abia ti sa inceput menstruatia este normal ca in primul an/an juma, sa ai dereglari. Eu si pina acum le am Mie imi intirzie cu 10 zile/12/7 depinde cind si cum(am fost la ginicolog, mi-a spus ca asa e organizmul meu si ca nu am de ce sa ma sperii). In iulie deloc nu mi-a venit, chiar de simteam ca trebuia sa vina, totl s-a intamplat pentru ca am schimbat clima, am fost la mare. Iar la noi cind se schimba lima, la 70% din femei se influienteaza, la unele sau vine deodata dupa ce ai schimbat clima, la altele dupa ce ai revenit la clima cu care erai obisnuita. Poate ai fost si tu undeva inainte de aceste zile? Daca nu ai avut contact sexual deloc nu ai nevoie sa-ti faci ceva griji, dar daca se mai repeta aceste intirzieri si iti toti faci griji ai putea vizita un ginicolog, el iti va explica totul mai detaliat :* Succese, sper ca ti-am fost de folos. :X
Stai linistita e complet normal... sa incepi sa te ingrijorezi abia dupa 2-3 saptamana
Nu s-a reglat inca! N-ai de ce sa te ingrijorezi o sa-ti vina normal dupa cateva luni! Funda?
Menstuatia poate sa intarzie cateva zile poate chiar saptamani. Nu te ingrijora.Ai rabdare deoarece inca nu s-a reglat. succes
Si daca ai timp sa crezi vrajelile ca menstruatia dupa ce ti se va regla cum zic fetele o sa-ti vina mereu la anumite zile, poate sa intarzie si atunci si doua saptamana nu`i bai, si mai ales ca nu ai scapat de chinul virginitati.
Asa e la inceput. Nu vine regulat. Dureaza cam 2 ani sa se reguleze de cand ti-a venit. Dar e ok, la toate e asa stai linistita.
Nu te speria. e ceva normal mie mi s`a intamplat si mi-a intarziat 3 luni. dar se pare ca luna asta mi-a venit la fix .
anonim_4396 întreabă: