Nu trebuie sa ti fie frica.totul vine de la sine.nu exista o regula dupa care trebuie sa te saruti. dupa ce te vei saruta de cateva ori vei observa ca nu e nimic greu in asta si daca te mai saruti si cu o persoana speciala(ceea ce e indicat pentru ca primul` sarut nu l vei uita)va fi si mai frumos:X! succes:*
Da' ce tu crezi ca toti ne-am nascut invatati? Stai linistita, nu e sfarsitul lumii daca nu ai sarutat un baiat pana la 13 ani. Daca ai incredere in iubitul tau nu ai de ce sa te temi.
Totusi nu inteleg care-i graba
Nu-ti fa probleme in privinta asta, acelasi lucru il credeam si eu, ca nu ma voi descurca dar cand am ajuns sa ma sarut cu cineva, m-am lasat purtata de val si totul a decurs perfect normal! Nu lua lectii de pe net pentru ca nu are rost! Te vei descurca, nu-ti mai fa probleme!
Ti-e frica fiindca esti prea mica si nu a venit timpul pentru primul tau sarut. Mai ai rabdare, mai cresti. Cand va veni vremea, nu-ti va mai fi frica.
In primul rand vreau sa mentionez ca nu esti prea mica, deoarece peste 50% din fete experimenteaza primul sarut la varsta de 12-13 ani.
In al doilea rand, nu-ti face griji, la inceput o sa ai emotii dar e normal. Lasa-te purtata de val si totul va fi perfect. Iar daca persoana cu care te saruti e si experimentat si te si iubeste atunci o sa fie de vis.
Mult Succes!
Nu trebuie sa te stresezi lasate condusa de baiat si totu o sa fie bine ca nici eu n-am stiutsi m-am lasat condusa de el si am invatat si nu trebuie sa-ti fie frica
AlexEjmecheru întreabă: