Bună,
Atunci ar trebui să optezi pentru un outfit simplu, casual dar chic în acelaşi timp.
Îţi voi da mai multe variante de ţinute care mi se par potrivite:
1.În cazul în care doreşti să optezi pentru rochie,nu îţi sugerez o rochie neagră clasică, ci mai degrabă o rochiţă de o culoare neutră, de culoarea piersicii accesorizată cu o curea maro împletită.
Rochia să fie ceva de genul ăsta : http://www.google.ro/......tp?/imgres şi cureaua ceva de genul ăsta : http://www.google.ro/......tp?/imgres
În mod obişnuit,este o ţinută care aduce a vară şi ar merge cu o pereche de sandale romane dar, bineînţeles, ca îi putem ''tăia'' din această fineţe cu o pereche de cizme UGG. Original :x.
Fără accesorii. Poate doar o pereche de cercei în spiritul Crăciunului.
2.Sau o ţinută pe care eu o iubesc şi care mi se pare foarte ok :
-o pereche de blugi albastru închis,simpli,fără cusături multe,rupturi, brizbizuri, etc.
-o cămaşă albă cu mânecile ridicate şi cu nişte buzunărele aplicate la nivelul sânilor plus nişte detalii colorate la mâneci.Să fie decoltată nu cu guler şi să o bagi neapărat în blugi;)).
-o curea maro împletită la blugi de genul ăsta :
http://www.google.ro/......tp?/imgres (poate ceva mai finuţă)
-o pereche de UGG-uri.
-o eşarfă asortată cromatic cu detaliile cămăşuţei.
-o pereche de cercei în ton cu brăţară.
Distracţie plăcută de Revelion şi Crăciun Fericit! :x
Bună avînd 13 ani nu te poți îmbrăca ca una de 18, ani, trebuie să fi îmbrăcată decent și cu bun gust, o bluză ar merge și o pereche de blugi ai arăta foarte bine, fiind acasă la cineva trebuie să fi atentă la mesajul și imaginea pe care o transmiți, ce vor zice părintii băiatului văzîndu te îmbrăcată vulgar și provocator, clar nu vei lăsa o impresie bună, dar dacă te îmbraci cu gust vei fi tu cea admirată, întreabă o și pe mama ta dînsa ce părere are, și fă întocmai cum spune mama ta.
Duh, i'll go and i'll put my head in a carton bag with this cand of questions. You are a kid. You can wear jeans and a blouse =/.
Eu ti-as sugera sa iti iei o rochita sexy dar si simpla pana la genunchi sau mai scurta ti-as sugera sa iti iei o cul mai indrazneata cum ar fin un roz, sau un albastru metalizat cu o pereche de pantofi negri cu toc sau daca nu niste balerini simpli tot negri. Tinuta de preferat sa fie accesorizata cu ceva finut o pereche de cercelusi finuti, micuti si o bratarik! funda?
Poti sa iti cumperi o bluza tricotata peste fund care sa o iei cu colanti(comod,putin sexi,simplu,interesant)sau poti sa incerci o pereche de blugi strambi si un pulovar,sau o camasuta pe sub pulovar,sau o rochita draguta(atat timp cat nu are paiete si alte zorzoane)cu un dres mai inchis la culoare sau mai gros(nu intocmai transparent), sunt destul de multe combinatii,poate gasesti ceva si in dulapul tau,ideea e sa nu incerci decolteuri sau fuste scurte chiar daca unul din baieti te place sau il placi(va fi de prost gust si vei e posibil sa ii faci impresie proasta),sa incerci totusi sa te imbraci in ceva comod fie pantalonii fie bluzita, sa nu incerci culori trasnite, mai degraba poti sa te imbraci in culori care iti plac si ti se potrivesc.iti urez bafta si distractie placuta
MihaLoveYou întreabă: