| Albertoionutmitrofan20 a întrebat:

Bună! Am 13 ani și penisul meu este de 8 cm
Și îmi este rușine cu el, pot face ceva sa l măresc?

8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce te preocupă pe tine la 13 ani marimea penisului, ce sa faci tu cu penisul la 13 ani in afara de pipi? Nimic.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce poți face? Sa aștepți să crești.

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.Nu prea ai cum sa iti schimbi marimea fara sa apara consecinte negative dupa. De ce nu te concentrezi pe alte aspecte care sunt mai importante pentru tine ca persoana, ca om? Nu are sens sa iti irosesti energia pentru lucruri pe care nu le poti schimba fiindca tin de genetica si nimic altceva.La 13 ani inca nici nu esti dezvoltat cum trebuie, mai asteapta sa cresti si nu te mai compara cu ce vezi la altii mai mari decat tine sau ce auzi de la prietenii tai (majoritatea minciuni, crede-ma).

Presupun ca filmele xxx ti-au bagat in cap ideea ca barbatii trebuie sa aiba o anume marime, altfel nu fac femeile sa tipe de placere. Nimic mai fals! Lasa prostiile si concentreaza-te deocamdata pe a-ti forma mintea, corpul se dezvolta in ritmul lui, ulterior.

Iti recomand sa urmaresti acest clip :

https://youtu.be/YqIPlu7QH_8?si=GgDrJFiubxKkAR20

| Emilian65 a răspuns:

Nu ai ce face ca să se mărească. Lasă-l sa crească natural pana pe la 16-17 ani. Apoi ramai cu el atât cât a crescut pana la 17 ani.

| Anonimboy111 a răspuns:

Salut, nu fi dezamagit, masoara l in stare erecta dar cand esti excitat de tot, oricum iti mai creste inca esti la pubertate

| FindMyName a răspuns:

Vei crește și de tei dezvolta, asta nu trebuie să îți fie o grijă…trebuie să îți fie grijă de școală acum. Învață carte, biblioul tău, lasă-l ca va crește singurel laughing

| ArchangelElohim a răspuns:

Asteapta si o sa mai creasca. nu te preocupa de el acum, o sa ai timp sa o faci la adolescenta )

Întrebări similare