Uite ce.nu prea inteleg bine ce zici tu acolo, dar am un sfat pentru tine.De ce sa mint, voi spune adevarul. Aratai ce ai, sigur nu se gandeste la altceva la varsta lui. Daca nu vrei asta, las-o mai moale cu asta.
Mai bine ignora-l. Odata ce are pe cineva si-ti face tie avansuri...Chiar daca ar parasi-o pentru tine, e foarte posibil ca dupa un timp sa-ti faca acelasi lucru si tie. Dar cum a spus rebela e numai decizia ta.
Din ce am inteles, printre greselile tale ortografice grave, pe tine te ia ca simpla copila! Nu te merita!
Esti micuta, vezi'ti de carte!
Cand vrea sa fie cu tine si te iubeste cu adevarat, te arata si restului lumii, nu se ascunde de ea!
Cea ce face el, se numeste inselare!
In acelasi moment isi inseala si prietena pe care o avea si pe tine!
Sfatul meu:
Zi'i frumos in fata:"Ori cu mine, ori cu ea!"
Daca ramane blocat, lasa'l balta, nu e baiat de incredere!
Sa nu faci prostia sa accepti
ca ti-o pui p-aia in cap
asta daca nu vrea sa afle nimeni e clar ca vrea sa-si bata joc de tine
Mai bine citeste o carte ai 13 ani lasa baietii ai timp de ei toata viata ce-ai sa faci.
Nai 18 ani lasa baieti ma bine date cu capul de pereti!
De ce nu vrea sa afle si ceilalti daca veti avea o relatie? nici macar prietenii sau si ei il enerveaza?! eu i-as spune nu dar este decizia ta. sunt in joc sentimentele tale
Stiu cum e, ma numesc dani si da sunt fata... pur si sumplu daca il placi asa de mult, acorda-i o sansa, dar sa nu te indragostesti deci prima barfa pe care o auzi ii day papucii, pentru ca unii baieti sta cu o fata doar pentru a o face de ras in fata celorlanti.Ascumta-ma pe mine, stiu cum e. pup, ai grija ce faci. tu i-ei decizia finala nu noi~~`
Cred ca cel mai bun lucru al fi sa il ignori, parerea mea e ca daca tear place nu ar mai conta daca ar afla si altcineva, eu cred ca ar trebui sa o lasi mai moale cu el dar daca tii foarte mult la el, nu am eu dreptul sa iti zic ce sa faci cu sentimentele tale. succes
Salut...si eu am 13 ani sh dupa cate ai scris cunosc multe cazuri la fel... dupa cum a vorbit a sunat de parca vrea sa ii faca in ciuda la colegul lui si in alt fel sa isi bata joc de tine
Daca eram in locul tau il lasam in pace cu cine o fi fost el si nu ma bagam si in plus nu aveti majoratul:=
E cam smceheras baiatu astha.trateaza fetele cu indifierenta. de ce crzi ca nu vrea s afle nmn? pentru ca nu se va desp de cealalta fata. e clar ar trebui s il uiti stiu ca e greu ai grija :*
Buna...Eu cred ca ar trebui sa ii zici nu! Pentru ca el fiind mai mare ca tine poate doar isi bate joc.Si nu nu mai asta, sunt mai multe motive. Sau ignora-l...
Mutubal întreabă: