Stai linistita, nu e motiv de ingrijorare. Si mie aproape dupa 3 ani de cand mi-a venit imi intarzie si cate o luna si.
Nu trebuie sa te ingrijorezi, intarzierile sunt cat se poate de normale !
Sper ca ti-am putut fi de folos :*! Fundita?
Buna,
Esti la o varsta cand ciclu iti vine neregulat, nu iti fa probleme, dureaza ani pana se reguleaza. Ti se poate intampla sa nu iti vina chiar 2 luni si apoi sa iti vine mai repede decat normal. Sunt cazuri si cazuri, te dezvolti si nu iti fa problema. Daca vezi ca exagereaza poti merge la un consult ginecologic. Numai bine!
Nu-ti face probleme. Mie mi-a venit prima data acum 4 ani si de atunci imi vine de cateva ori pe an. Dar te sfatuiesc sa mergi la un control deoarece poti avea chisturi pe ovare, iar cu timpul se poate agrava; poti ajunge la operatie. Asta dupa ani. Aaa. mie prima data mi-a dat sa iau anticonceptionale sa imi vina regulat dar te sfatuiesc sa nu le iei fiindca sunt pe baza hormonala si o sa pui cateva kilograme.
La 2 ani aproximativ de la prima menstruatie, perioada acesteia se schimba, pentru a se regla. nu iti fa griji, in curand mensrtuatia o sa devina regulata
take care >