Pai de ce sa nu te duci? Daca e prima oara cand vei da ochii cu mama lui cumpara un buchet de flori, faceti cunostinta, stai de vorba cu ea si totul va fi ok.
Asigura-te ca nu este singur acasa, nu merita sa risti pentru un baiat pe care nu-l cunosti de asa mult timp.
La multi ani!
Chestia cu certa e normala nu e cuplu sa nu se certe. Du-te la el pana la urma ce poate sa iti faca. Daca il iubesti du-te si vezi care e situatia. Dar dupa cate cred eu e vb despre sex. Ai grija fundita?:*
Dar inca un delaiu mama lui stie ca voi sunteti impreuna? daca stie si e de acord cu relatia voastra ar trebui sa mergi fara probleme...:*
Pai daca is si parintii lui aksa nu inteleg care e problema du-te, sunteti ink mici pentru prostii asa ca nah daca ai incredre in el du-te
Ma eu am inceput viata sexuala (nu aveam voie cu puncte de suspensie vezi doamne)tot pe la 13-14 ani eu fiind baiat...ai si tu grija, intreaba-l ce are de gand insa baiatul poate doar te vrea aproape tu-l cunosti n-avem ce sa te sfatuim
Pai du-te deodata ce a spus mama lui ca accepta sa va duceti.ai grija sa nu faceti prostii
Poti sa mergi la el dar fii atenta, daca vei observa ca te atinge si vrea ceva mai mult decat pursimplu sarut, spune-i ca acest lucru nu-l doresti si pleaca imediat. Daca baiatul este de treaba, el o sa-ti propuna sa vizionatzi impreuna un film, sa va incalzitzi cu un ceai etc.
Nu-i da voie prea multe...si tot va fi bine)