Buna.
Daca sunteti buni prieteni etse o situatie grea pentru ca:
-ori va spune ca da ca estide treaba si ca estisuper.
-ori ca esti f bun ca prieten si doar atat.
Eu as spune sa iti iei inima in dinti si sa incerci sa ii explici situatia dar mai asteapta un pic. mai intai incearca sa o cuceresti si nu te da la ea ca disperatu`.
Spune`i daca nu accepta ca nu ati vrea sa va pierdeti relatia frumos de prietenie doar din acest motiv. si ca ai vrea sa ramaneti prieteni.
Bafta cu fata!
Sunt EXACT in aceeasi situatie, doar ca in rolul fetei. Parerea mea este ca daca iti este o buna prietena, va accepta faptul ca o placi si iti va spune daca te place sau nu. Daca este genul de persoana care sa...iti spuna ceea ce vrei sa auzi, atunci roag-o de la bun-inceput sa iti spuna sincer si asigur-o ca nu te superi pe ea, indiferent de raspuns.
Sper ca te-am ajutat. Mult succes si sper sa te merite.
Poi ce rost mai au sfaturile daca tu deja incepi cu ne-am desp si din astea, na hai sa iti spun o poveste.
Daca nu va combinati sa iti spun asa atunci o vei pierde din cauza asta, daca te combini is sanse destul de mari sa ramaneti impreuna.
Dar tu ti-ai facut deja crucea daca ma intelegi, in momentul in care te-ai gandit ca ori cum.
Na nu ai nimic de pierdut dar e degeaba deja
Daca esti in clasa cu ia sau nu asteapto afara ia de mana si spune-i ca vrei sa vorbiti si intreab-o daca te place si daca zice da peste 1 zi invit-o la un suc si intreab-o daca vrea sa fie iubita ta iti spun eu ca merge la mine a mers si am 16 incearca nu poate sa iasa rau si daca da ia id asta andret.andrey17@yahoo.com si vorbeste cu mine ca eu am mai cuplat oameni bine ok a si apropo sa-mi spui cati ani are cati spun un secret care sigur le vei vraji
In primul rand, de unde stii ca v-ati desparti? ai tu vreo apucatura sau stiu eu ce nu sunteti de acord? apoi daca tie frica sa faci un pas inainte de unde stii ca veti fi impreuna? asa nu rezolvi nimic. Comporta-te normal, natural, dar incearca si tu o atitudine indrazneata, zeflemista, mai exact da-te la ea discret, daca poti sa faci sa para o gluma incercarea ta de "curte".
Iti spun sa incerci, daca iese urat ii spui pur si simplu sa ramaneti prieteni, doar n-o sa te ingnore toata viata!
Buna, mi s-a intamplat si mie ceva asemanator (imi placea de un prieten f bun), deci eu spun ca nu ai ce pierde, nu trebuie sa te gandesti la ce-i mai rau, orice relatie are un inceput si un sfarsit, iti dai seama ca nu o sa fiti impreuna forever. Poti sa-i spui sincer ca iti place de ea si sunt sanse ca si ea sa te placa.
DRAGOSTEA este cela mai intens si frumos sentiment din lume, merita trait chiar si foarte putin timp.de necazuri si greutati vom avea parte de ele pe toata parcursul vietii, dar dragostea trebuita traita intens si la maxim, daca nu risti sa TREACA PE LANGA TINE
Sincer eu am avut atatea iubite si daca ne-am despartit sincer dupa nu am stricat prietenia am ramas prieteni fiindca nu trebuie sa uiti tot ce s-a intamplat a fost ceva frumos si merita tinut minte... printr-o prietenie... si fa u primul pas fiindca la sfarsit daca v-ati iubit nu veti fi dusmai la sfarsit
Nu, nu suntem in aceiasi clasa. nici la aceiasi scoala.Am intalnit-o intr-o Summer Camp.Mai ne intalnim uneori pe strada/strand/evenimente si stam, vorbim, radem. mai vorbim pe Yahoo Mess. Ne intelegem foarte bine dar daca ar fi ceva intre noi... peste un timp ne-am desparti pentru ca n-are cum sa dureze forever. Si mi-e frica sa n-o pierd ca prieten