De la cadere incoace toti suntem fiinte pacatose si avem inclinatie in diverse grade spre toate incalcarile posibile ale constiintei, lacomia pentru trupurile altora indiferent de sex nefacand exceprie. Oricine poate deveni gay / lesbiana numai sa fie deschis la idee, daca se mai si uita vreo luna, doua la filme de genul e si mai usor.
Poti avea implinire sexuala dar si pacea constiintei numai daca respecti planul Creatorului si faci sex numai dupa casatorie si numai cu partenerul de sex opus..Esti hot daca te simti ateas sa furi ceva?
Esti curvar daca te simti atras de nevasta altuia?
Numai tu decicizi daca dai curs ispitelor sau asculti de constiinta.
Dorinta de a vedea penisul altor baieti, nu inseamna ca tu esi gay. A fi gay cu adevarat, inseamna sa faci sex oral si anal cu diversi baieti.
Multumesc pentru raspuns! Mi-am dat seama ca nu sunt gay sunt doar curios
Cred că ești bisexual, curiozitatea de a vedea penisurile băieților, te v-a împinge la mult mai mult, am văzut că deja ai propus să te vezi cu cineva de sex maxculin.O să ți se propună să te masturbezi pe cameră, o să te exciți și de aici vor apărea complicații.
Eu zic să te oprești la curiozitatea de a privi penisurile băieților, dacă nu te oprești vei cădea într un mare, mare păcat.
Ai zis că-ți place de o fată, concentrează-te pe atracția către fete, altfel o să vezi că vei deveni gay, mult mai rău decât bisexual, nu vei mai avea familie, copii.
Dacă vei fi chiar și bisexual, o să faci mare durere persoanei pe care o vei iubi.
Încearcă să fii hetero, așa cum a lăsat Dumnezeu și numai așa vei fi cu adevărat fericit.
Eu ca părinte mi-ași face griji pentru băiatul meu în situație ca aceasta, foarte complicată.
Ai grijă de tine, ai grijă de viața ta!
Nu e târziu să-ți iei gândul de la băieți.
Multumesc mult pentru acest raspuns chiar ajuta uni oameni care isi fura un pic din timpul lor sa ajute altii oameni cu niste sfaturi!
Cu drag!
Mă bucur pentru aprecieri, eu am doi băieți mari i am crescut cu dragoste( i am educat împreună cu soția cum am considerat că i mai bine), acum ei se descurcă singuri, mai avem suficientă dragoste în suflet așa de multă încât să oferim și la alți copii care au nevoie.
Vorbești foarte frumos, pentru vârsta ta, asta înseamnă că ești studios și inteligent și sunt sigur că vei alege în viață, ce- i mai bine pentru tine!
Ba, atractia sexuala NU se poate schimba. Te nasti ori gay ori bi ori hetero. Nu se poate shimba. Lasa omu sa experimenteze daca simte ca vrea sa vada chesti si sa faca chesti ii alegerea lui. Cat timp nu se simte fortat ii ok.
Nu te naști gay nici bi nici hetero.
Orientarea sexuală nu este genetică, este un cumul de natură genetic și o influență a mediului în care trăiești.
Homosexualitatea este mai mult dobândită decât genetică.
Orientarea sexuală se formează de la 14 ani în sus, în funcție de ce ce experimentezi și în funcție de educația primită în familie. O să ajungi la un moment dat să iei o decizie singur în ceea ce privește viața ta sexuală, dar o ve-i lua-o în funcție de trăirile și experimentele prin care ai trecut.
Dacă esti mic și ești în preajma baieților, care te incită la masturbare în grup și de aici apar complicații( atingeri, sex oral și anal), normal că te vei face gay (vei deveni gay).
Dacă nu vei avea o relație strânsă cu părinții tăi și îți va fi jenă să le spui tot ce experimentezi, gay o să râmâi.
Dacă relația cu părinții tăi va fi una normală, ei te vor îndruma și te vor ajuta să treci peste acest hop.
Dacă vei fi îndrumat să iubești fete, cu mic efort, o sa-ți dai seama că iubirea dintre un băiat și o fată este mai dulce ca iubirea dintre un băiat cu un băiat.
Bineînțeles că până la urmă fiecare alege în viață, ce crede că e mai bine pentru el, cu alte cuvinte, și o face cu mâna lui.
Buna ai snap?
Pe snap sunt sveps0
Buna da
Hey hai pe snap vreau să văd eu
Snapchat-ul meu este: alex_more317
Accepta cererea
Vr sa-l vad eu
Ai dis?
Da
Mi-l dai?
Teodor_341
Cred că ești bi ca și mine și eu mă simt la fel, aș vrea să vorbim dacă vrei eu 14 ani?