| al3xxutza a întrebat:

Buna!
Am 13 ani...
Stiu sunt constienta ca vreau sa fac o prostie
Sunt cu un baiat de 1 an jumate
El ma iubeste eu il iubesc, si intr-o zi mi-a spus ca ar vrea ca relatia noastra sa fie ceva mai mult adica sa facem sex
Eu nu sunt pregatita i-am spus, el a spus ca ma asteapta, dar eu nu as vrea sa ma astepte, adica as vrea sa fac cat mai repede dar nu stiu cum, nu stiu ce trebuie sa fac el are tot 13 ani. el nu mai este virgin, a facut-o cu fosta.
Dar eu sunt si daca as face as vrea sa nu afle parintii mei sub nici o forma. si as vrea sa stiu ce tebuie sa fac inainte?
La 13 ani. stiu e o prostie dar.
Va rog spuneti-mi ce trebuie sa fac inainte.
Si cum sa fac.
Va multumesc,

scrieti-mi cat mai repede CA AM NEVOIE DE AJUTOR!

Răspuns Câştigător
| Marynna a răspuns:

Ma bucur ca macar esti constienta ca esti prea mica.Doar pentru un prieten, cu care, poti fi sigura ca nu vrei ramane pe veci, sa iti strici copilaria!? Pune in balanta lucrurile astea si vezi unde se inclina.Eu am aproape 14 ani(deci suntem cam de-o varstahee hee) si nici nu imi pun problema daca e bine sa incep de acum! Iar prietenul tau, nu stiu ce sa spun despre el.Gandeste-te,la 13 ani nu trebuie sa ai probleme de-astea, nu zic sa nu ai prieten, dar nu e vreo tragedie daca nu ai.Ma rog, revenind la situatia ta, eu sunt de parere ca ar trebui sa astepti pana pe la 18 ani, atunci corpul este complet format si in plus, daca incepi de acum, vei vedea ca pe la 20 de ani vei regreta enorm ce ai facut in copilarie

Gandeste-te bine inainte de a lua o decizie pripita!

21 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Parintii tai trebuie sa afle neaparat si inainte de asta. Din doua motive:
1. va trebui sa te duci la ginecolog la fiecare 6 luni, toata viata ta, incepand din prima luna dupa inceperea vietii sexuale, pentru a evita cancerul de col uterin. Ginecologul iti va face consultatii, test Papanicolaou, din timp in timp colposcopie si, eventual, biopsii. Ultimele doua sunt mai periculoase, dureroase si scumpe. Tu fiind un copil, trebuie sa fii insotita de parinti la orice consult ginecologic, cu atat mai mult la consultatii atat de complexe. Trebuie sa te asiguri ca printii tai au timpul si banii necesari sa faca asta pentru tine.
2. Ginecologul va anunta automat procuratura pentru viol si corupere de minore. Parintii tai vor trebui sa dea declaratii cum ca ei sunt de acord si isi asuma toate responsabilitatile, altfel partenerul tau va ajunge la o scoala de corectie si apoi la un penitenciar de minori si tineret (tocmai am participat la un astfel ed caz, unde mama fetei, desi promisese ca da declaratiile necesare, s-a razgandit, iar baiatul va sta 5 ani in penitenciarul de minori si tineret de la Craiova).

| Libelle a răspuns:

Aveti(amandoi, nu doar tu) 13 ani.Cred ca glumesti...

| Georgiana05 a răspuns:

Ce sa faci inainte? Adica? Nu inteleg.
Eu una cred ca nu ar trebui sa faci nimic, pentru ca, dupa cum s-a mai zis, dupa o anumita varsta, o sa regreti.+ d-asta, esti inca prea mica, si nu are rost sa ai asemenea complicatii in viata ta de pe acum.
Oricum e viata ta, corpul tau. Dar cel mai bine ar fi sa consulti un psiholog, eventual pe cel al scolii, si sa vorbesti deschis despre tot.Vei vedea ca vei avea parte de o discutie pe masura, si te poate ajuta sa-ti dai seama ce vrei de fapt sa faci.

| Nebuneală a răspuns:

Heihappy
M.ai lasat cu ochii in soare. Si nu stiu ce sa zic. Decat GANDESTE. TE BINEEEE la ceea ce o sa faci ca apoi sa nu regreti.

| dani_3310 a răspuns:

Sub nici o forma sa nu faci asa ceva u iti dai seama ca daca se afla parintii fac reclamatie si ajunge in puscarie frate ganditi inainte sa faceti ceva

| alexandru04 a răspuns:

Inca nu ai coprpul pregatit pentru asa ceva.lasa naibii creeierul sa gandeasca nu hormonii draga

| MoreTime a răspuns:

Nu pot sa iti zic sa gandesti bine atata timp cat ai ajuns sa gandesti asa ceva, la 13 ani nu se pune problema de sex, si daca ai ajuns sa crezi ca la varsta ta e normal asa ceva... E foarte grav. Ar trebui sa consulti un psiholog, si tu si tipu ala. Lui abia ca i-a crescut parul la putzulica si vrea si aventura deja. Tu ai o varsta la care nu trebuie sa avansezi pe domeniu asta ci pe cel al invatarii si al devenirii matura, acum esti necoapta, nu stii ce vrei si cand o sa iti dai seama ca nu mai esti virgina la 13 ani... o sa doara.
Parintii e imposibil sa nu afle, ca fata vei mai avea probleme feminine care daca nu i le spui mamei tale te alegi cu dureri pe care nu ti le scoate nici mos craciun.
Iar atunci cand mama ta isi va da seama, caminul de copii 148 va fi noua ta casa.
Trebuia sa-l plesnesti pe poponaru ala cand ti-a zis de asa ceva, nu sa ii zici ca nu esti pregatita.
Ai probleme mari si daca nu le rezolvi se complica. O sa ajungi in clipele in care nu o sa ai bani sa crezi ca e bine sa mergi pe centura sau ceva de genu, daca la 13 ani consideri ca e ok sa faci asa ceva.
imi pare rau ca am ajuns sa o vad si pe asta...
iti distrugi viata si odata cu ea, orice posibilitate de a ajunge CINEVA in viata

| Tedoraaa a răspuns:

Copilule! Tu stii in ce te bagii? stii macar ce inseamna? Cre ca si tu si (cum spune MoreTime) poponaru ala trebuie sa mergeti la psihiatru! Nu ai corpul pregatit! O sa suferi groaznic! Mai intai informeaza-te si mai asteapta ceva ani! Nu-ti pierde copilaria din cauza unui pervers-boschetar! Paraseste-l!

| Andraanda a răspuns:

Eu spun sa asteptzi pentru ca esti prea mica pentru asemenea prostie! aspteapta pna la 18 ani macar 16
uuuu esti consienta ce inseamna sa-ti pierzi virginitatea?straight face
oricum o sa faci cu el... iar el dupa cum fac toti baietii o sa se desparta de tine cum a facut cu fostawinking

| abcd_6851 a răspuns:

Doamne sfinte. copii din ziua de azi au ajuns rau. foarte rau.

| Alexa_2878 a răspuns:

La 13 ani? Cam mica...nu cred ca esti pregatita moral pentru asta...fizic nici nu mai spun. Dca o sa iti incepi viata sexuala o sai si multe responsabilitati cum spune si Brigaela. Esti doar un copil bucura-te de asta! Sexul nu e un joc asa cum il vezi tuwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parasestel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dac faci cestia asta si afla parinti tai pot depune plangere si parinti lui pot ajunge la inchisoare sau el la scoala de corectie cum este minor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga la varsta asta te-ai gandit sa faci sex si eu am tot 13 ani si nu am iubit paraseste-l pe boschetarul ala gandeste-te

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te-ai gandit la varsta asta sa faci sex, si eu am tot 13 ani si nu am inca iubit, gandeste inainte sa o faci.

| Tonny_7334 a răspuns:

Aude tacto te da cu capu de pereti!
Daca se supara nu te iubeste... app inca esti prea mica.
And if he can't learn to love you should leavee him!

| katherine_9164 a răspuns:

laughingrolling on the floorrolling on the floor ce ai patit? Daca el vrea sa o faca sa caute pe alta... tu faci ce zice el? mai sunt si alti baieti care nu iti cer lucrul astalaughinglaughingsi pe care sa ii iubesti si sa te iubeasca:d. Spune i si tu ca esti mica, cum sa faci asa ceva?laughinglaughingIn fine asta e sfatul meu.nus ce zici tu. fa ce vrei dar eu zic sa nu faci asta pentru ca esti mica si ai timp cand o sa fii mai mare. Acum depinde de tine ce vrei sa faci... dar eu iti zic sa te mai gandesti inainte de a face o prostie atat de mare.

| sweet23_4654 a răspuns:

Esti nebuna. doamne fereste ce copii
plange Romania...
cum sa faci asta, ai doar 13 ani.
iti nenorocesti viata, tu stii macar ce vorbesti?
la varsta asta, un baiat care iti cere asa ceva inseamna ca nu te iubeste...
vai de capu` tau.
vezi`ti de scoala nu de prtn.
organismul tau nici nu e inca pregatit pentru asa ceva... pe la 18 ani poti sa o faci.

| al3xxutza explică:

Da bun am inteles ca este o prostie,, dar ce trebuie sa fac inate sa fac sex? eu asta am intrebat

| al3xxutza explică:

Bine! Va multumesc, am luat o decizie.nu voi face aceasta prostiemai bine la 16-18 ani dar acum nu.

va multumesc!

| Sufletel_7696 a răspuns:

Nu o fa ca apoi o sa regreti...