Daca fata are peste 18 ani nu va pati nimic. Tu s-ar putea sa ai probleme de potenta, dar daca esti pregatit sa-ti risti viitorul...
Băiii frăţicăăă, lasa sexul tată, du-te si uita-te la vreun desen animat ceva. Mai cresti oleaca si dupa mai vezi tu ce mai faci.
Mda, uite: Am aceiasi varsta ca tine, si mie, pana acum 2 zile mi-au trecut prin cap aceleasi chestii. Dar am renuntat. De ce? Pentru ca mi-am dat seama ca sunt copil, si am toata viata inainte. Nu e o idee buna. Te poti feri de BTS, dar pe fata printr-un accident o poti lasa gravida. Va nenorociti viata. (Plus ca daca afla taica-su, te face ala extraplat. Pardon, va face.). Si, in final, pe ea o dezvirginezi. Si la un control ginecologic de rutina se va vedea acest lucru. (si iar te bate tacsu). Inca ceva: avand in vedere varsta ta si a partenerei tale (13 ani), risti impotenta. Sorry. In fine, ai grija de tine, sall.
Nu esti primul caz pe care il vad cu toate ca nu prea mai dau pe aici...
Esti genul tipic de baietel care vrea sa ajunga la borcanul cu biscuiti de pe raftul de sus. =]
Profita de copilatire si lasa viata sexuala ca inca nu e de tine.
Sunteti foarte mici amandoi, sigur o sa o dati in bara la un moment dat, plus ca sanatatea fetei va fi afectata, ea in nici un caz nu ar trebui sa inceapa atat de devreme
Stai pe putulica ta, si mai joaca-te cu ea in nisip, vreo 4-5 primaveri. Corpul tau, si mai ales puta ta, inca nu e pregatita pentru asa ceva, la varsta de de 13 ani, asa ca sezi bland!
Pana atunci pune mana pe carte si invata sau mai citeste, lectura pentru copii, Fram ursul polar, Copiii capitanului Grant, Colt Alb.
Lectura placuta, obsedatule!
Nu ti se va inampla nimic rau. Decat daca tatal fetei afla si tu o vei lua pe cocoasa.
In fine, nu trebuie sa iti faci griji. Fi relaxat si bucurate cat mai mult de partida.
Bre îţi zic sincer am aceeaşi vârstă cu tine şi îţi pot zice doar să asculţi de aia mai mari şi so laşi mai uşor cu fanteziile.nu te supăra
Frate nu o sa ti se intample nimic, si eu sunt de o varsta cu tine, dar sincer sa fiu... Parerea mea este sa nu incerci daca afla parinti fetei? La asta nu te gandesti ca o sa ii distrugi viata fetei... BAFTA
Da o sa fii torturat de un cal cu 3 picioare si o sa iei numai note proaste la scoala. ai grija eu zic sa nu risti pentru ca exista posibilitatea sa ramai si fara dansa si daca o sa iei note proaste la scoala mami isi va da seama si o sa fii pedepsit pentru ca ea isi vrea fecioru virgin