| marian1234567890 a întrebat:

Buna am 14 ani. Am o problema cu culoarea spermei. AZSTAZI am observat ca pe langa sperma mea, se gaseste un fel de sperma doar ca de culoare galbena. Este ca un fel de gelatina. Ce inseamna asta? Trebuie sa spun ca de o saptamana iau ceva pastile pentru calciu. Nici eu nu am mai vazut asa ceva nici o data. Va rog nu radeti de mine din cauza asta. Va rog nu raspundeti ampulea daca nu stiti despre ce este vorba.

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

De cele mai multe ori sperma este de culoare albă, dar și sperma de culoare gri sau chiar gălbuie este normală. Sângele în spermă îi poate da o culoare de roz sau roșu, fiind cunoscută ca hematospermie, indicând o problemă medicală care trebuie evaluată de un doctor dacă nu dispare rapid.O schimbare de culoare a spermei poate fi cauzata si de alimentatie.

| Neo12 a răspuns:

Bună!
Înseamnă că trebuie să fii foarte bucuros că ai un lichid ca ăla..de-abia nu mai dai banii pe gelatină. Maică-ta îți poate face mai ușor prăjituri.
O zi plăcută!

| marian1234567890 explică:

Sperma mea are o culoare galbuie dar azi au apaut,, buline" galbene

| corbulalbrosu a răspuns (pentru marian1234567890):

Nu trebuie sa-ti faci probleme deoarece in aspectul si structura spermei apar tot timpul anumite modificari. Sperma provenita din 2 ejaculari chiar si consecutive va prezenta diferente destul de semnificative. Poti sa fii linistit ca totul este in limite normale.Multa sanatate.