| popdaniel100 a întrebat:

Buna! Am 14 ani aseară am făcut sex și nu am ejaculat.Azi noapte iubita mea a mers la baie și avea chiloții plini cu un lichid alb.Nu am folosit protecție dar nici nu am ejaculat! Poate rămâne însărcinata? Rog seriozitate!

6 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Cu altul, poate. Cu tine, încă nu.

| Madaxo97 a răspuns:

Esti tu sigur ca ai putut controla ejacularea 100% la cei 14 anișori ai tai?
Cum de sunteți așa inconștienți, sunteți niste copii doar, măcar aveți un pic de minte si protejați-va, folosiți prezervativul, daca nu vrei sa fi tătic la 14 ani ai tăiwinking

| sierra1 a răspuns:

"Am 14 ani aseară am făcut sex....Nu am folosit protecție... Poate rămâne însărcinata?"

ooo da, și incă cum! Te poți gândi deja ce nume-i dați

| Emilian65 a răspuns:

Dacă nu ai ejaculat în ea, nu poate sa rămână gravida. Lichidul alb de care vorbești tu, este de la secrețiile vaginale apărute în urma actului sexual avut cu tine înainte de culcare.

| Irina234561 a răspuns:

Nu știu ce să zic, nu vreau să fiu rea, dar pentru ce aveți voi nevoie să faceți sex la 14 ani, cat de excitat să fii la 14 ani încât să ai nevoie să faci sex?

| Violleta2022 a răspuns:

Masturbarea nu este considerata sex!
La 14 anisori si cu un cuc inca nedezvoltat, care mai are si fimoza (fiindca chiar tu ai spus ca nu se poate decalota deloc), este imposibil sa poti avea sex (asa cum ai declarat pe celalat topic), doar vise erotice.