Dai drumul... fara probleme, stai linistit e foarte ok daca reusesti bft si spor
Nu, mai bine ti-o extirpezi cu tot cu bilute, scapi de grija, nu mai stai cu rigla-n mana.
Intrebare de doi lei, sa-ti rup rigla-n trei,
Esti minor, excitat si ciufut, iti sta mintea doar la f*tut,
La matematica esti bota, dar stai cu rigla-n mana ca o marmota,
Generatia vitezei, care au IQ-ul mai mic decat al unei cintezei,
Troll penibil sau minor, tot ti-o infing ca un sondor,
Poezia mea cu spor.
Imnul Riglistilor anonimi dependenti de pe masurare si comparare.
Eu iti voi raspunde sincer, fara suparare.Eu am 14 ani si marimea penisului e de 15-16 cm...dar nu stiu daca tie ti-a fost taiata ata. Daca da atunci nu e prea bine, dar daca nu atunci fa tot posibilu' sa ti-o tai ca altfel penisul tau nu va fi apreciat.
Uite o problema extrem de importanta Ii o problema asa de grava mai ales la 14 ani ai tai Oare cum poti sa dormi noaptea de atata grija ?
Cr1stop91 daca uh tiai inceput viata sexuala cu catele asta nu inseamna ca si alti o incep la fel ca tine! In legatura cu intrebare: Stiti ce naspa e? Chiar numai pot sa rezist dativa si voi seama! Incercati sa fiti in pielea mea
Sincer? slabutz cu cm aia. doar 12? mai bine renunti la idea de a face sex, te faci doar de ras. bine daca fata cu care o faci e tuta, chioara sau proasta, poti s`o faci si sa fie virgina ca sa nu stie cei aia
Pai nu stiu nu am auzit despre sex la 12 cm dar incearca nu e rau doar sa ii placa fetei,
1 Enormal sa faci sex la 14 ani
2 E cam greu sa faci sex cu 12 cm
3 Si tu credeai ca am penis mare =)
4 Mai freca-l un pic.
5 Intreaba Adultii despre asta sau du-te la doctor.