| Killer20 a întrebat:

Am 14 ani,iar anul trecut m-a bagat in seama una dintre cele mai frumoase si dragute fete din scoala, iar eu sunt popular.Nu mai lungesc povestea,o prietena de-a mea mi-a zis ca ma place si am fost cam nesimtit cu fata respectiva,ba chiar dupa o perioada i-am cerut si bani, evident nu mi-a dat.Au fost cateva semne care mi-au aratat ca inca ma place.Mrg, anul trecut mi-a placut de o fata si putin imi place si acum, dar asta nu conteaza.Pana anul acesta,am fost cu ea intr-o tabara,iar din cauza mea ne-am cam luat la harta, iar cat de curand mi-am impins un prieten in ea.Voi ce parere aveti? Ma mai place? Ne placem reciproc? Am ranit-o? Ce credeti despre mine?

5 răspunsuri:
| Andreutza098 a răspuns:

Bună!
Nu ai dat destule detalii și de aceea nu prea pot să-ți răspund la întrebare, dar cred că te place pentru că nu a trecut așa mult timp din momentul în care te plăcea, deci...
Încearcă și tu să vorești cu ea!
Succese!

Răspuns utilizator avertizat
| shadow72 a răspuns:

La astea mici le plac rautatile ca tine...te mai place

| grab a răspuns:

Ai fost cam taranoi, dar daca vrei sa te indrepti asta e tot ce conteaza. mergi la ea cere-i scuze, zambeste-i si scoate o floare din geaca asa instant. sigur o sa fie bine! happy nu mai face magarii cu fetele ca nu e frumos.

| Emilian65 a răspuns:

Ai ranit-o. Ai fost un obraznic cu ea.