anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 14 ani iar iubitul meu ar vrea sa imi incep viata sexuala dar nu stiu ce sa fac...

Răspuns Câştigător
| 1992 a răspuns:

Nu,nu te culci cu el daca nu vrei,nu te culci cu el daca nu simti ceva foooarte special pentru el,gandeste-te bine de la varsta asta peste ani poti avea deformari si sa arati groaznic,ai toata viata inainte,esti mica o sa te plictiseti la un moment dat de el, daca nu tu atunci el si o sa suferi foarte mult, cea mai mare valoare a unei fete e virginitatea eu zic sa mai astepti :*

25 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Iubitul tau este de neiertat.Profita de dragostea si naivitatea ta si te conduce cu pasi mici, dar siguri sa-ti distrugi viata.
Stiu ca nu ai cu cine vorbi despre asta si te framanti mult in tine, dar nu este bine sa te grabesti.
Ai doar 14 ani,abia daca a inceput sa ti se normalizeze putin ciclul,corpul tau inca nu este pe deplin dezvoltat,nu poate ridica o asemenea povara fara consecinte tragice.
In momentul de fata esti ca un fruct frumos,un mar,dar verde! De ce nu vrei sa astepti sa te coci?
Odata intrata pe drumul asta,nu mai poti da inapoi,nu poti spune,ah,ce greseala am facut, vreau sa o iau de la inceput! Virginitatea ti-o pierzi o singura data in viata, ce vei face peste 5 ani,cand, suficient de matura, vei intalni baiatul perfect care ar merita sa-i oferi orice?
Iubitul tau vrea...Nu esti datoare sa accepti,daca are inima si suflet in el te poate astepta o vesnicie,nu te grabeste,nu insista, nu profita!
Multe s-au lasat pacalite in felul asta, cedand in numele iubirii si s-au trezit folosite si aruncate ca o soseata veche.Gandeste cu mintea nu cu inima,oricata generozitate ai simti,nu te sacrifica pe tine,nu te oferi ca o victima,iubeste-te mai mult pe tine,pe nimeni altcineva!
Din tot sufletul, sper sa fii inteles! Nu fa pasul asta, vei regreta prea mult!

| MMihai a răspuns:

Să îi spui să Își găsească o femeie cu care să facă sex, că tu nu ești ca toate curvele din jurul tău, ( că la vârsta asta, consideri că ești încă o mucoasă ) și că te-ai gândit să îți începi viața sexuală, când vei fi adultă, cam în anul 2 sau 3 de facultate.

| TeoPT a răspuns:

Vai de capul tău.

O să îți distrugi viața...
Cu ce să încep?
La 14 ani riscul de a face cancer de col uterin este de 9-10 ori mai mare decât la o fată care și-a început viața sexuală la vârsta potrivită.
Dacă vă stă gândul la astfel de chestii e clar că sunteți niște teribiliști inconștienți și nu vă puteți asuma răspundererea pentru ceea ce faceți. Poți să devii mămică cât ai zice pește, așa zisul tău iubit își va vedea în continuare de viața lui, iar tu în loc să faci un liceu, o facultate, stai la cratiță cu plozii după tine.

Bun, cu cancerul și sarcina am lămurit-o.
Poți contacta o grămadă de boli cu transmitere sexuală, de la o banală infecție până la SIDA, o boală care îți distruge complet viața.

În mod sigur băiatul te va părăsi după ce faci sex cu el. Este foarte probabil să începi să suferi de boli psihice, să intri în depresie, în loc să îți trăiești frumos adolescența. Te vei simți ca o cârpă jegoasă, îți vei pierde demnitatea.

Acum, sfaturi utile pentru viața sexuală.
1. Viața sexuală o începi când ai o relație serioasă, cu o persoană pe care să o iubești cu adevărat, ca să nu regreți apoi.
2. Vârsta potrivită pentru începerea vieții sexuale este în jur de 17 ani. Așteaptă până atunci sau cancerul te paște. (vezi mai sus)
3. Înainte să îți începi viața sexuală trebuie să te informezi despre tot ce este legat de acest subiect, pune mâna pe o carte de anatomie, citește, informează-te, dacă nu vrei să apari în situația penibilă de a nu avea habar de ce se întâmplă cu tine.
4. Protejează-te folosind prezervativ. Te ferește și de riscul unei sarcini, și de vreo boală cu transmitere sexuală.

TOATE LA TIMPUL LOR!
Mai scutiți-mă de replici din-alea pentru cocalari de gen - viața trebuie trăită. Există anumite limite dacă vrei să fii fericit și să îți trăiești cum trebuie această viață. Urmează cea mai frumoasă perioadă a vieții tale, vrei oare să o transformi în cea mai urâtă? Mai gândește-te. Trăiți-vă viața, dragi copilași cu creier de găină, imaturi și teribiliști. Nu sunteți mai șmecheri dacă faceți sex de la 14 ani. Doar mai idioți.

Doamne!

Baftă

| TeoPT a răspuns:

Vai de capul tău.

O să îți distrugi viața...
Cu ce să încep?
La 14 ani riscul de a face cancer de col uterin este de 9-10 ori mai mare decât la o fată care și-a început viața sexuală la vârsta potrivită.
Dacă vă stă gândul la astfel de chestii e clar că sunteți niște teribiliști inconștienți și nu vă puteți asuma răspundererea pentru ceea ce faceți. Poți să devii mămică cât ai zice pește, așa zisul tău iubit își va vedea în continuare de viața lui, iar tu în loc să faci un liceu, o facultate, stai la cratiță cu plozii după tine.

Bun, cu cancerul și sarcina am lămurit-o.
Poți contacta o grămadă de boli cu transmitere sexuală, de la o banală infecție până la SIDA, o boală care îți distruge complet viața.

În mod sigur băiatul te va părăsi după ce faci sex cu el. Este foarte probabil să începi să suferi de boli psihice, să intri în depresie, în loc să îți trăiești frumos adolescența. Te vei simți ca o cârpă jegoasă, îți vei pierde demnitatea.

Acum, sfaturi utile pentru viața sexuală.
1. Viața sexuală o începi când ai o relație serioasă, cu o persoană pe care să o iubești cu adevărat, ca să nu regreți apoi.
2. Vârsta potrivită pentru începerea vieții sexuale este în jur de 17 ani. Așteaptă până atunci sau cancerul te paște. (vezi mai sus)
3. Înainte să îți începi viața sexuală trebuie să te informezi despre tot ce este legat de acest subiect, pune mâna pe o carte de anatomie, citește, informează-te, dacă nu vrei să apari în situația penibilă de a nu avea habar de ce se întâmplă cu tine.
4. Protejează-te folosind prezervativ. Te ferește și de riscul unei sarcini, și de vreo boală cu transmitere sexuală.

TOATE LA TIMPUL LOR!
Mai scutiți-mă de replici din-alea pentru cocalari de gen - viața trebuie trăită. Există anumite limite dacă vrei să fii fericit și să îți trăiești cum trebuie această viață. Urmează cea mai frumoasă perioadă a vieții tale, vrei oare să o transformi în cea mai urâtă? Mai gândește-te. Trăiți-vă viața, dragi copilași cu creier de găină, imaturi și teribiliști. Nu sunteți mai șmecheri dacă faceți sex de la 14 ani. Doar mai idioți.

Și văd că încă există oameni bătuți rău în sfeclă care pentru o fundă ar face și un oral. Chiar așa, dați răspunsuri de genul - dacă îl iubești fă-o, fă ce simți. fundă? Ați luat-o razna?
Doamne!

Baftă

| Nextone a răspuns:

Depinde de cat timp esti cu el si de cat de pregatita te simti.Eu te sfatuiesc sa mai astepti pentru ca esti destul de mica...

| Anet a răspuns:

Iubitul tau gandeste cumva pentru tine? raised eyebrows
Viata sexuala trebuie sa ti-o incepi cand esti 100% sigura ca vrei chestia asta, cand ai o relatie serioasa si in niciun caz la varsta asta

| foxi a răspuns:

Asteapta si tu pana la 18 ani!

| BlueBird a răspuns:

Ii zici clar ca nu straight face. Daca vrei sa faci sex ii zici "da" daac nu vrei sa faci ii zici "nu ", e logic.

pupimik
| pupimik a răspuns:

Ala nu e iubitul tau. ala e in cel mai bun caz prietenul tau. Iubitul tau nu ar vrea sa iti incepi viata sexuala la varsta asta.Ba din contra, chiar daca tu ai vrea, el ar ezita pana s-ar asigura ca esti pregatita.
Daca iti incepi viata sexuala la insistentele lui nu vreau sa ma gandesc cat de greu iti va fi cand te vei desparti de el.Si crede-ma... daca insista atat de mult inseamna ca nu se gandeste la tine deloc.

| Tania a răspuns:

Sa faci ceea ce crezi tu ca e mai bine pentru. tine.
Eu cred ca este mult prea devreme.Nu te lasa pacalita sau santajata, chestia asta nu este ca si cum ai vrea sa te tunzi si nu sti exact...
Ai grija.Dupa cate se vede nu esti pregatita.
Este corpul tau. Faci ce crezi tu ca e mai bine pentru. tine in primul rand, candeste-te la tine mai intai pentru.ca si el se gandeste la el pentru a obtine aceasta placere.

| emchristina a răspuns:

El vrea dar tu vrei? Mai bine mai astepti macar pana la 16 ani pentru ca mi se pare cam prea devreme si organismul mai are nevoie de dezvoltare. Nu te grabi pentru ca nu merita si ai tot timpul din lume.happy

| xXx_6966 a răspuns:

Salut! Daca simti ceva cu adevarat sspecial pentru el poti sa accepti.dar sa stii ca e cam devreme.BAFTA...si sa nu uitatzi de protectie.

| Ivallll a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa mai astepti, sa nu faci ceva dupa care apoi sa regreti happy parerea mea ...inca esti prea micuta pentru asa ceva ai timp toata viata

| leader a răspuns:

Ce dreak va trebuie iubit la varsta asta laughing jucativa frate cu papusile oh go on. normal ca nu e bine sa ti-o incepi. chiar daca e nasol pentru tipul ala. poti patii nu stiu ce chestii. e bine pe la 16 17 ani asa dar nu 14 tongue

| FunKesha a răspuns:

...Intreaba-i pe parintii tai nu esti destul de mare ca sa incepi viata sexuala si daca el te obliga nu accepta adica poti sa te desparti de el

| DAHAKA31 a răspuns:

Nu-ti distruge viitorul dee acum stiu destule fete de 24-25 de ani care nu gasescv baieti sa faca o familie pentru ca lea mancat clitorisul sa-si incepa viata sexula de la 15 ani acum platesc

| FallingRain a răspuns:

Mai bine nu facee asta. Cred ca sunt unele lucruri pe care nu le stii. Daca ai 14 ani, iar este cu doi sau trei ani mai mare, iti dai seama ca doar lui o sa-i placa, pe tine o sa te doara ingrozitor, si totusi nu-i vei spune, ca sa nu strici momentul. Apoi in cateva zile vor observa si altii ca stai cracanata si ca ti s-a intamplat ceva. Daca maica-ta isi da seama, cred ca nu realizezi ce se va intampla. In plus, daca el nu dispare, sigur va mai vrea inca o data, iar tu nu vei mai putea sa-i spui ca esti prea tanara, pentru ca aceasta varianta a expirat deja. Si iar vei ajunge sa te supui lui. Ca baietii in timp ce fac sex nu isi dau seama daca fata aia sufera sau pur si simplu nu-i place sau nu simte nimic. Intr-un fel nici nu prea le pasa. Si intr-un fel vei crede ca esti in siguranta, chiar daca prima data vei putea observa cum ti se scurge sangele si cum nu prea mai poti sa mergi de durere. Asta pana cand o colega de-a ta va afla si va avea si inspiratia de a-i spune totul dirigintei, chiar daca nu este o problema legata de scoala. Si sa vezi ca si diriginta va lua atitudine, o va suna pe mama ta. Cred ca iti dai seama cum te vei simti daca afla si taica-tu. Si apoi tu vei incerca sa negi, ca ai spus asta doar ca sa te dai mare, insa nimeni nu va sti daca sa te creada sau nu. Si mama ta te va duce cu forta intr-un cabinet de ginecologie, unde un doctor se va uita la tine-n fund si practic va baga mana acolo ca sa vada daca mai esti sau nu virgina. Si cand o sa-i spuna mamei tale, ea nu va mai avea niciodata incredere in tine, pentru ca va stii ca ai mintit-o in legatura cu o asemenea problema. Iti propun insa o alternativa: petting-ul. Este mult mai sigur. Si asa, dragostea adevarata merita totul :X

| fresHZoNe a răspuns:

Ba, numai frustrati pe aici! nu exista o regula cand sa iti incepi viata sexuala. daca tu asta vrei esti libera sa o faci! poate interveni problema ca daca o faci. trebuie doar sa te gandesti putin si la consecinte: acel baiat poate sa iti dea cu flit, dar exista si varianta ca totul sa fie si mai frumos de atat. restul este la alegerea ta.

| anonimutz a răspuns:

Daca il iubesti fa-o! numai ca esti prea mica pentru a incepe viata sexualA|! tu alegi! fundita!big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mă doare când văd oameni care pentru o fundă acceptă să lase o naivă să își distrugă viața! Rușine!
Băi idioților, funda asta e ceva virtual, un desen care nu vă ajută la nimic în viață, băăăă! În schimb, îi dăunează acestei fete, i se duce viața de râpă și va fi marcată toată viața! Voi nu constientizați? Inconștienților!
Legat de tine, alexa: Da, fă sex. Scăpăm de o altă tembelă, cancerul e mortal. Vei muri în chinuri de chimioterapie, îți va cădea tot părul, te vei simți oribil și vei ajunge batjocura tuturor.
Hai pa!

| GinglindSummer a răspuns:

Salut.Trebuie sa fii foarte atenta si puternica.E posibil ca te foloseste.Incepind viata sexuala tu risti pentru ca esti fata.el insa nu pierde nimic-ba din contra. Dupa aceasta pot urma consecinte grave... te vei simti umilita.Plus la asta daca ar fi o persoana care tine cu adevarat la tine nu te-ar grabi de la 14 ani...

| cosmin_6235 a răspuns:

Eu zic ca e bine sa si-o inceapa pentru ca e placerea foarte mare si in primul rand sa se bucure de viata cat mai poate si ce barbatii cand se insoara cu o femeie fac pariu ca 99% nu sunt virgini iar aia 10% sunt mai genu ala ftt...asa ca fa-o si bucurate de viata...

| 0io0io a răspuns:

Dupa parerea mea e prea devreme mai astepte sh u macar 2 ani o sa vezi cu altii ochii

| Anna_7622 a răspuns:

La 14 ani? Ai tot timpul înaintea ta, esti prea micä sa-ti începi viata sexualä, crede'mä cä dacä o sa'i spui care e problema o sä te înteleagä dacä te iubeste cu adevärat! Si în plus dacä tu cu adevärat nu vrei sa-ti începi viata sexualä spune NU cu tupeu, si gândes'te cä ai toatä viata în fata ta!

| xbox32 a răspuns:

Mai asteapta.esyi prea tanara pentru asta.ai timp.toate la timpul lor.