| theea_5574 a întrebat:

Buna am 14 ani jum.si acum un an am fost cu un baiat la care am tinut foarte mult. ne-am despartit dintr`o prostie... dar mi`e mi-a fost frica sa recunosc in fata lumii ca l`am iubit cu adevarat[el era cel mai mik din cls.si considerat si cel mai obraznik] acum dupa 1 an.tot mai tin la elsad si nu stiu ce sa fac. vara asta ne-am tot certat. si el zice ca vrea sa se razbune pentru ca l`am facut sa sufere.straight face eu tin foarte mult la el dar nu tsiu ce sa fac.plz help mebig grin dau funda celui mai bun raspunsbig grin

Răspuns Câştigător
| nicusor19 a răspuns:

Bunahappy
Ar trebuii sa incerci sa stai de vorba cu el, sa ii explici ca l-ai iubit cu adevarat si ca inca mai ti la elhappy
Daca i-ai gresit cu ceva foarte grav, incearca sa il faci sa inteleaga ca iti pare rau si ca nu vei mai repeta aceea greseala, crede-ma cateodata este bine sa ne cerem scuze sau iertare pentru ceea ce facem, daca gresimhappy
Nu e rusine sa iti ceri iertare de la cineva, dincontra areti ca ai demnitate, bun simt si ca iti asumi responsabilitateta pentru ceea ce ai facuthappy Iti doresc mult succes si o viata frumoasa plina de dragostehappy

3 răspunsuri:
| Diana_6683 a răspuns:

Ar trebui sa nu iti pese de ce spune lumea. e viata ta.happyiar daca tu crezi ca el mai tine inca la tine, cel mai bine ar fi sa ii spui ceea ce simti.si o sa vezi ca o sa va impacati.happydar mai intai ai grija daca el mai tine cu adevarat la tine.sa nu te lase cu ochiii in soare.happybafta!:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i ce simti cu adevarat pentru el ca daca el nu stie ce simti o sa inteleaga ce vrea...

| Dul a răspuns:

Pai. in primul rand ar trebui sa nu mai conteze ce spune lumea, ca lumea e rea si bine nu iti vrea. oh go on
in al doilea rand trebuia sa ii spui ce simti cu adevarat fara sa te feresti aiurea.
in al treilea rand spune-i ca vreti sa va vedeti si spune-i tot ce simti tu cu adevarat, daca chiar iti este asa frica sa nu se auda pe la lume pune-l sa-ti promita ca numai spune altfel nu ii zici ce ai de spus. Si eu am patit cam la fel thinking, doar ca eu eram aia rea blushing.