Buna
Ar trebuii sa incerci sa stai de vorba cu el, sa ii explici ca l-ai iubit cu adevarat si ca inca mai ti la el
Daca i-ai gresit cu ceva foarte grav, incearca sa il faci sa inteleaga ca iti pare rau si ca nu vei mai repeta aceea greseala, crede-ma cateodata este bine sa ne cerem scuze sau iertare pentru ceea ce facem, daca gresim
Nu e rusine sa iti ceri iertare de la cineva, dincontra areti ca ai demnitate, bun simt si ca iti asumi responsabilitateta pentru ceea ce ai facut Iti doresc mult succes si o viata frumoasa plina de dragoste
Ar trebui sa nu iti pese de ce spune lumea. e viata ta.iar daca tu crezi ca el mai tine inca la tine, cel mai bine ar fi sa ii spui ceea ce simti.si o sa vezi ca o sa va impacati.
dar mai intai ai grija daca el mai tine cu adevarat la tine.sa nu te lase cu ochiii in soare.
bafta!:*
Pai. in primul rand ar trebui sa nu mai conteze ce spune lumea, ca lumea e rea si bine nu iti vrea.
in al doilea rand trebuia sa ii spui ce simti cu adevarat fara sa te feresti aiurea.
in al treilea rand spune-i ca vreti sa va vedeti si spune-i tot ce simti tu cu adevarat, daca chiar iti este asa frica sa nu se auda pe la lume pune-l sa-ti promita ca numai spune altfel nu ii zici ce ai de spus. Si eu am patit cam la fel , doar ca eu eram aia rea
.
miky_2384 întreabă: