anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am 14 ani jumatate si de o luna sunt impeuna cu un baiat el mai dat de intelesca vrea sa faca dragoste cu mine desi si eu vreau ( bineinteles protejat) dar mi-e frica sa nu afle parinti ma puteti ajuta cu niste sfaturi?

10 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Daca tu nu spui, ei nu au cum sa afle!

Simplu!

| Libelle a răspuns:

Pai da.
dar apoi sa nu vii aici sa te plangi ca a aflat tot cartieru` ce buna esti.sau ce bine.gata,tac.

| Crisstina a răspuns:

Nu are rost sa-ti incepi viata sexuala daca nu esti pregatita! Mai ales sa o faci asta pentru ca asa vrea iubitul tau! Nu se merita! Baieti mai sunt pe lumea asta, la 14 ani iti sunt deschise toate oportunitatile, vei mai avea iubiti, si ii vei iubi poate ca mult mai mult decat pe actualul! Eu spun sa nu iti incepi viata sexuala de dragul lui, asteapta pana cand simti tu cu adevarat acest lucru! Daca el te iubeste, iti accepta decizia! Daca nu, inseamna ca urmareste alte treburi!

Răspuns utilizator avertizat
| 2696 a răspuns:

Parintii nu au cum sa afle dar ar trebui sa te preocupe alte lucruri importante : de cat timp esti cu baiatul? ce fel de baiat e? cati ani are? ati vorbit despre contraceptie din toate punctele de vedere? sunt chestii mai importante daca nu vrei sa ai un bebelus. dupa o luna jumate e prea devreme sa vorbim despre sex... dupa vreo 5-6 luni trebuie sa apara si acest pas

| BonnyBon a răspuns:

14 ani jumate?!straight face

scuze, dar nu pot sa-ti dau niciun sfat decat sa-ti spun ca daca iti vei incepe viata sexuala.oh go on e vai de pielea ta(asta daca afla parinti)

auzi si tu l 14 jumate vreaa sexrolling on the floor

| Uca_1100 a răspuns:

Au. dupa ce ca ai 14 ani, mai esti si de o luna cu el si mai vrei sa faci si dragoste cu el. daca la 14 gandesti asa.la 20 ajungi Alina Plugaru.Mai asteapta si tu ceva timp ca sa vezi ca te vrea, ca tine la tine si ca nu vrea sa stea cu tine doar sa se culce cu tine.Sunt la mare cautare virginele acum laughing) asa ca ai grija.

Răspuns utilizator avertizat
| Adelina04 a răspuns:

Eu te-as sfatui sa nu te apuci de la varsta astalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu te apuca sa te culci cu baiatul acela, pentru ca o sa se afle in cartier dupa aceea, si o sa afle si parinti tai. Cu baiatul acesta esti doar de o luna, nu stii ceea ce vrea de fapt, dar pot sa iti spun eu ca daca apuca si se culca cu tine, a doua zi o sa le spuna prietenilor lui, iar prieteni lui la scoala, etc, si o sa se afle si o sa te arate colegi cu degetul prin scoala, sa zica te pus capra, si ti-a dat pe la spate, etc. Si odata ce ti-ai inceput viata sexuala dupa aceea o sa faci mereu sex, nu o sa te mai poti abtine.Ai grije.