Asuma-ti cea ai facut si discuta cu parintii si cu partenerul tau. Explica-i motivele care au dus la decizia ta, ofera-i niste compensatii pentru nehotararea ta si roaga-l sa plece din casa.
Of fata nici nu ai 15 ani, vor intelege si parintii baiatului ca nu esti de maritat.
Lasa-ti parintii sa vorbeasca cu ei, sunt majori si vor lua decizii mult mai bune!
Invata din aceasta greseala si apreciaza-ti perintii, indiferent de cat vei gresi in aceasta viata ei mereu vor fi langa tine!
Fi fara grijii nu te pot obliga sa stai cu el daca nu il iubesti!
Sa fim putin seriosi, daca stai cu boul ala, pe langa ca are 4 ani peste tine, esti minora, tipul te va maltrata pana la adanci batraneti. PLEACA CAT POTI DE REPEDE. LASA-L!
Spune-i clar si despicat ca inchei orice relatie cu el.Esti minora. Poate fi acuzat legal de corupere de minori, roaga parintii tai sa intervina, nici nu inteleg de ce nu iau ei atitudine.Mult noroc.
Da el acum este la parintii lui, eu mi-am inchis telefoanele sa nu mai vorbesc cu el si maine as vrea sa ii spun la telefon sa ramana acolo dar iti dai seama ca o sa vina ai lui la mine imediat
Roxy,parintii lui nu au puterea si dreptul sa te oblige sa ramai cu el.Repet:esti minora si daca nu inceteaza si ii faci plangere, poate face si inchisoare.Parintii tai ce fac, nu te protejeaza? Spune-i tatalui tau sa ii spuna clar sa te lase in pace sau ii face plangere.Nu te poate obliga nimeni sa stai cu forta, daca tu nu vrei.
Nu am nici un drept sa te critic, o sa incerc sa-ti zic cum vad eu lucrurile.
Am mai mult de 14 ani dar si asa Craciunul l-am petrecut impreuna cu famalia si nu colind nici discotecile si cluburile si nu e nici o tragedie.
Tu crezi ca un baiat merita sa-ti pui parintii pentru el pe locul 2? Mai ales ca nu te respecta, te jogneste si pe langa asta presupun ca mai si da in tine.
Nu stiu cum te mai poti gandi la rusiunea fata de parintii lui, lor ar trebui sa le fie rusine de ceea ce au crescut. Daca tie iti convine situatia si indiferent de ce ziceam noi aici tu tot la rusinea fata parintii lui te gandesti insemna ca iti place situatia.Sa nu se mire nici ai tai pentru ca te-au scapat prea repede de sub control.
Cred ca daca ai fi in locul meu si ai citi ce ai citi tot ce ai scris, ti-ai da seama cat de mult ai gresit si ca esti cam prostuta.
Baietii sunt cu caru si inteleg ca dragostea te mai orbeste dar nu in halul asta.
Eu ti-am raspuns urgent, dar sper ca si tu sa pui urgent punct la ceea ce faci ca s-ar putea sa-ti para rau.Si pe langa asta ar trebui sa-ti cer iertare fata de parintii tai si sa stii ca chiar daca ti se par prea duri cateodata acestia iti vor binele.Si inca ceva, iti zic din propria experienta ca de cate ori nu le-am dat ascultare alor mei am avut numai de suferit
Un raspuns simplu : Spune'i ceea ce simti si daca are ceva de discutat sa stea de vorba cu parintii tai. Esti prea mica pentru asa ceva. Cand vei mai creste atunci. vei face ceea ce vrei tu. Asa ca mai bine scapa de el cat mai repede.
Bună.
Scandal tot va ieși, trebuie să iei taurul de coarne și să decizi!
Pa, pa.
Mda,ii dau dreptate Ligiei! Daca ti-ai fi dorit cu adevatar ca totul sa se incheie, pur si simplu ai rezolva, fie cu scandal, fie fara.Are dreptate: tie iti place aceasta situatie...Nu vrei sa rezolvi acest conflict si este doar vina ta! Sincer, nu vreau sa te critic, dar chiar acesta este crudul adevar! Nu cred ca mai are cineva vreo vina ca ai plecat tu in acea seara! Totusi, eu una ti-as zice sa o lasi mai moale cu relatiile, ca pentru 14 ani nu prea este normal! Si in legatura cu problema, descurca-te si singura! Ligia ti-a spus chiar foarte clar ce ar trebui sa faci, sa nu-ti pese de rusinea ta fata parintii lui! De fapt, nu doar Ligia ci majoritatea persoanelor care te-au sfatuit.Ma rog, nu cred ca stie cineva cum este sa fie in papucii tai, deoarece nu cred ca au facut aceste actiuni atat de prostesti, cum ar fi sa fuga de acasa pentru a ramane cu un nesimtit!