| Fataemo a întrebat:

Am 14 ani si 7 luni jumate cu iubitul meu. Vrem sa ne incepem viata sexuala impreuna, dar nu stiu ce sa zic. Adica vreau dar nu stiu... totul merge super bine intre noi, o sa fie o relație de durata, adica este, dar poate va fi vorba de ani nu stiu. Un sfat ceva? Ar fi ceva greșit tare daca o voi incepe acum?

Răspuns Câştigător
| CocolosAndrei1996 a răspuns:

Buna, si eu am 14, insa daca chiar iti doresti sa faci asta, trebuie sa fi sigura si cel mai sigur pe cel care o sa faci. Daca o sa respectii toate conditiile si nu o sa ai niciun incident in timul vieti tale sexuale, nu o sa ti se intample nimic rau, doar trebuie sa ai incredere cu cine o sa faci ca poate pe viitor o sa suferi din cauza asta.-

9 răspunsuri:
| Plato a răspuns:

Ar fi mai mult decat gresit, ar fi grosolan, abject, mizerabil.
Ce-i cu tine, mai, fetita? N-ai parinti? Cum naiba te-au scapat asa din mana?

Fetito, esti un COPIL. Traieste-ti COPILARIA, ca o vei regreta. Joaca-te, invata, bucura-te de inocenta, nu iti bate joc de copilarie facand astfel de tampenii infecte.
Nu o sa fie o relatie de durata, o sa fie o prostie de 2 luni, termina cu aberatiile.
Iti bati joc de tine in primul rand, dar si de parintii tai, iti bati joc in ultimul hal. Fetita inconstienta, vei plange anii astia si ca nu te-ai stiut bucura de ei. Ai o viata intreaga sa fii adult.

Recomandarea mea, si insist sa faci asta, este sa ai o discutie cu un parinte, cu care te simti mai confortabila. Stiu ca n-ai vrea sa le zici, dar trebuie, ca te pot salva de la a-ti distruge complet viata inainte de vreme.
Cum, Doamne iarta-ma, sa te gandesti la asa ceva? E total inadmisibil, ce dracu' e cu voi, copii inconstienti?

Vieti pierdute prematur, din cauza unei societati si generatii mizerabile.
"Iata capodopera nestiintei voastre!" - Victor Hugo

| Adry05 a răspuns:

Mi se pare mult prea devreme

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este foarte gresit sa o faci acum, mai ales ca iubitul tau risca pedeapsa inchisorii, daca diferenta de varsta dintre voi este mai mare de 3 ani, pentru infractiunea de act sexual cu un minor.

| mihai69 a răspuns:

Vă puteți juca eventual (peting).
Pentru sex, tu ar trebui să mai aștepți măcar vreo doi ani. Altfel, sunt prea multe riscuri și niciun beneficiu.

| Emma30555 a răspuns:

Esti cam mica, la varsta ta nu stiu daca sexul ar putea fi prea grozav, si nu stiu daca ai toate informatiile, poti sa mai astepti eu asa cred

| Cismi a răspuns:

Sexul nu e o joaca de 14 ani se poate ramane insarcinata relativ usor daca nu stii, la varsta asta nu ai nev de stres ca nu iti vine ca daca ramai, asteapta nu te lua luata de val, nu uita ca de la 16 ani e legal, eu zic sa mai astp un an sa vezi cum merge relatia si dupa.
Mult succes!

| ywar a răspuns:

La 14 ani tu te gandesti la o relatie de lunga durata? Hormonii, astia te domina. Asta este explicatia tuturor starilor tale.

| sofisis a răspuns:

Va patineaza neuronii mai ceva decat hormonii. La 14 ani chiar nu ai alta jucarie decat plua?

| Violleta2022 a răspuns:

Nu crezi ca esti mult prea mica pentru a avea relatii sexuale?
Or tu crezi ca sexul este o acadea, care nu-ti face rau?
Ai parinti? Nu ti s-a facut educatie acasa?
Ia pune mana si intreaba-i, asa, intr-o doara, ce parere ar avea daca ti-ai incepe viata sexuala, la varsta asta atat de mica?
Te preseaza cumva acel barbat?