Daca esti sigura,absolut sigura ca nu vrei sa fii cu el,spune`i`o cu frumosul. Pana la urma,dragoste cu sila nu se poate. Dar, orice e posibil. Anul trecut, adica atunci cand aveam eu 15 ani, l`am cunoscut pe prietenul meu. E mai mare decat mine cu 4 ani si el ma placea. Mie imi era frica sa stau cu el,pentru ca fiind mult mai mare si cunoscandu`l tot orasul pentru ca era nepotul unui smecher din oras,asta e, imi era frica de el. dar, sub presiunea a 2 foaaarte bune prietene de`ale mele,una din ele fiind si prietena buna si veche cu el,am incercat. Si nu imi pare rau,pentru ca iata,facem un anisor de cand suntem impreuna si s`a dovedit a fi prietenul meu cel mai bun pentru ca am renuntat intr-un fel la prieteni pentru el [mai vorbesc doar din cand in cand cu ei la telefon,in rest,nu ne-am mai vazut. Si asta am facut`o pentru ca am vrut eu,nu ca mi-a zis el],fratele meu,varul meu,si iubitul meu in acelasi timp pentru ca stie sa ma asculte,sa ma calmeze,sa ma faca sa rad,si multe altele.
Si cel mai important, am ajuns sa il iubesc cum nu am mai facut vreodata.
deci, incearca. Dragostea aia se poate aprinde pe parcurs...
Good Luck :* si foleseste`ti mintea si inima in acelasi timp.:*
Buna! Intr-adevar, te afli intr-o situatie ciudata...eu consider ca fiecare are dreptul de a primi o sansa, iar el n-ar trebui sa fie o exceptie. Poate ca, daca vei fi putin mai apropiata de el, (in sensul ca veti comunica mai mult etc) te vei convinge ca este un baiat de treaba, asa cum ti l-a descris prietena ta, sau vei realiza ca nu este genul tau si atunci ar fi bine sa-l refuzi. Nu ai ce pierde daca ii acorzi o sansa la ''inima'' ta. Ai doar de castigat o noua experienta, care te va ajuta pe viitor pe plan sentimental. Eu iti doresc mult succes si multa sanatate! Fundita? :*:*:*
Mai greu sa iti dai seama cand un baiat cu 3 ani mai mare te place sau nu. Nu ar trebui sa te iei dupa altii, fa ce vrei.
Buna cred ca esti prea mica pentru a avea o relatie gandeste-te ca in ziua de azi toti baieti spun asa ca te place ca nusiu ce pana pici la pat, dupa o sa/ti para rau nu stiu parerea mea dar tu acum fa ce-ti zice inima daca simti ceva pentru el dai o sansa daca nu-l placi nu are rost sa te implici bafta
Poate ar trebui sa- dai acea sansa despre care vb prietena ta,vezi cum este si apoi daca nu iti place si daca dupa un timp nu ajungi sa-l placi evident te desparti de el...iar cu prietenii din gasca le spui pur si simplu ca asa ai vrut si ca doar i-ai dat o sansa, nu se stie sigur ce o sa se intample pe viitor:*
sper ca te-am ajutat, papa:*