anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna! Am 14 ani si am facut sex cu un baiat in varsta de 18 ani (mi-am pierdut virginitatea) si nu a fost deloc cum au spus altii ca o sa fie, adica dureros sau chestii de genul. Acum baiatul acesta vrea sa incercam anal si as avea nevoie de argumente pro si contra pentru care sa nu fac acest lucru. Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| Yaesmin a răspuns:

Încearcă, există colanți cu benzi.

7 răspunsuri:
| Giulia911 a răspuns:

Pai pentru pro e plăcere, cu mult mai mica decat cea vaginala.
Pentru contra: durere la început, incontinenta fecala, umilință, fisuri anale, bla bla.

| Giulia911 a răspuns:

O sa regreți grav mai tarziu

| Madaxo97 a răspuns:

Nu există argument pro să faci sex anal la vârsta ta. Contra sunt o grămadă, nu cred ca mai e nevoie sa le menționez. (hemoroizii, fisuri anale, durere, incontinenta fecala,)

| mihai69 a răspuns:

Contra: pentru el e ilegal.
Pro: nimic.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu este corect și sănătos să încerci așa ceva. Să îți rupă rozeta de la anus? Să îți umple intestinele cu spermă? E strict problema ta.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu a fost inca, dar va fi curand cu puscarie si durere masiva pentru barbatul cu care ai intretinut sex, ca nu scapa asa usor.
Dar prezervativ ati folosit?
sau nu sti ce-i ala?

| Konstantinos99 a răspuns:

In primul rand, sexul in sine e pentru persoanele care au incredere una in alta si au o relatie, daca consideri ca barbatul e cel de care o sa ai parte toata viata e ok.Nu stiu in ce masura sexul vaginal sau anal este recomandat, e vorba de asumare. DACA VA ASUMATI E BINE, sa nu uitati sa va casatoriti! Si sexul anal este anormal insasi prin factul ca Dumnezeu tea dat dotata cu un orificiu special, e nenatural sexul anal.Ca fata din ce stiu nu ai nici un beneficiu mai degraba un disconfort logic pentru faptul ca intra ceva neindentificat intr o zona neconstruita pentru asa ceva.