| Blackye98 a întrebat:

Am 14 ani si am o iubita de 13 ani dar ea tot merge in fiecare la prietena ei acasa si numai pe la 7-8 seara iese afara cand deja mi-am gasit alta gasca si atunci tot iese cu inca 6-7 fete pe langa ea si eu daca vreau sa ii zic ceva se baga alta fata peste minesad Ce sa fac ca eu inca o plac, ofer funditahappy

Răspuns Câştigător
| Malinaaaaaaa a răspuns:

Poti sa ii spui ca pur si simplu nu iti convine. Daca te place si ea te va intelege si va accepta sa petreaca mai mult timp cu tine.Succes!

10 răspunsuri:
| 202 a răspuns:

Zi direct ca vrei sa stai cu ea nu cu prietenele ei, ca te deranjeaza atunci cand se baga ele in vorba pana la urma esti baiat :* sh plusatunci cand stai cu ea trageo mai la un metru de ele happy sa fiti doar voi 2 happy

| Joker1958 a răspuns:

Vorbeste cu ea in particular thinking sau spune.i aleia sa taca laughing

| CocoMexii a răspuns:

Ai putea sa o tragi de langa gadca de fete, sau ii spui ei " trebuie sa iti spun ceva ", ar fi mai simplu asa big grin, poate acea "alta fata " te place big grin nu se stie niciodata happy
Bafta!:*

| neutrino a răspuns:

Arata-i o papusa si ai sa vezi cum vine sa va jucati impreuna.

| Blackye98 explică (pentru neutrino):

Neutrino...straight face nu suntem asa de mici sa ne jucam cu papusile...

| 202 a răspuns (pentru neutrino):

Tare asta laughing

| Blackye98 explică:

Multumesc pentru toate raspunsurilewinking

| Froyo a răspuns:

Parerea mea este ca la 13 ani nimeni nu poate zice ca "iubeste" pe cineva. Este clar si din faptul ca sta tot timpul cu "prietena" ei in fiecare zi in loc sa stea cu tine. Nu cred ca are rost sa iti pierzi timpul cu ea si prietenele ei bagarete. Mai asteapta 1-2 ani pana gasesti pe cineva care sa te apreciezewinking

| Cherolle18 a răspuns:

Pai atuinci cand o vezi pe mess sau pe facebook sau pe alte chesti vorbestei si spune-i ce ai pe suflet sau intalnitiva undeva si spune-i tot, eu una asa as face sper ca team ajutat.PA FUNDA happy

| mihay03 a răspuns:

Spune-i ce nu iti convine si poate o sa te asculte