Poti sa ii spui ca pur si simplu nu iti convine. Daca te place si ea te va intelege si va accepta sa petreaca mai mult timp cu tine.Succes!
Zi direct ca vrei sa stai cu ea nu cu prietenele ei, ca te deranjeaza atunci cand se baga ele in vorba pana la urma esti baiat :* sh plusatunci cand stai cu ea trageo mai la un metru de ele sa fiti doar voi 2
Ai putea sa o tragi de langa gadca de fete, sau ii spui ei " trebuie sa iti spun ceva ", ar fi mai simplu asa , poate acea "alta fata " te place nu se stie niciodata
Bafta!:*
Parerea mea este ca la 13 ani nimeni nu poate zice ca "iubeste" pe cineva. Este clar si din faptul ca sta tot timpul cu "prietena" ei in fiecare zi in loc sa stea cu tine. Nu cred ca are rost sa iti pierzi timpul cu ea si prietenele ei bagarete. Mai asteapta 1-2 ani pana gasesti pe cineva care sa te aprecieze
Pai atuinci cand o vezi pe mess sau pe facebook sau pe alte chesti vorbestei si spune-i ce ai pe suflet sau intalnitiva undeva si spune-i tot, eu una asa as face sper ca team ajutat.PA FUNDA