Pai.Daca observi ca se poarta mai atent cu ea decat cu tine. Prefate ca esti suparata. Doar asculti. Aprobi si cam atat. Si daca el observa te va intreba daca ai patit ceva. Si atunci il vei lua deoparte si ii vei spune. Cred ca aceasta e cea mai buna solutie.
Succes. Daca mai vrei sa iti spun trimite mesaj pe privat.
Asculta aici daca mergeti de odata il prinzi de mana mergeti stati pe o banca il mai pupi pe obraz...pe gura nu il lasa sa filtreze cu ea il ti de vorba discutii comune de ex:ce ai facut aseara cum o fost joi seara, cu cine mergi la biserica ceva de genu
Stiu cum e... in prima mea relatie nici eu nu prea stiam cum sa ma port klumea. Nu e nevoie sa va demostrati dragostea tot timpul, daca prietena ta tine la tine nu se va da la el si in niciun caz prietenul tau nu te va parasi doar pentru ca prietena ta stie mai bine ce inseamna o relatie. Toti am avut o prima relatie, iar u ai putea sa-i mai mangai usor degetel atragandu-i atentia ca vrei sa-l saruti. Si nu uita sa comunici cat mai mult cu el, astfel relatia voastra nu va deveni una monotona.