Ce romanticcc.;)) Nu lua la suflet, vrea doar sa te tachineze din punctul meu de vedere ...Hazliu spuns "mozolesc". Gaseşt pe nternet toate informaţiile necesare pentru a şti cum, uite cateva site-uri
www.codrosu.ro/invata-cum-se-saruta-french-kiss-tehnici-de-sarutat-video/ -
http://www.121.ro/content/show_article.php3?article_id=163
raspunsuri.rol.ro › Dragoste si sex › Relatii
Apropo, daca iti mai reprosaza faptul ca mai ai de invatat, atunci cerei meditatii;))
Hey fetito, se pare ca esti discovery girl , nu-i nimic, o sa vina si timpul cind ai sa stii totul, ba chiar mai bine ca el de 10000 de ori. El a vrut sa te provoace, ceea ce nu este foarte bine pentru tine, crede-ma ca sint baiat, si am trecut si eu prin asa ceva. ai grija cu baietii la varsta asta, mai ales ca esti tinara,
Dar nu crezi ca esti prea mica pentru asa ceva, mai inti de toate scola nu baieti si buapa acei incepi sa sruti, dar daca as vrei sa faci bafta, si lasa ca poate se mai intmpla si al ceva mai bine invata invata la scoala bine inteles
Pai, nu se face intr-un anumit fel, totul vine de la sine.mai bine incerci decat sa il pupi normal.
interesanta treaba. Daca e el asa de expermientat si bun la asta de ce nu-l rogi pe el sa te invete?
linarkfts întreabă: