Ala nu isi baga in cap ca tu nu esti pentru el, asa ca asculta de tactu pentru ca e bine ce masuri ia in legatura cu tine
Tu 14 ani si naiva, ala 18 ani. eu ii dau dreptate tatalui tau. ala o sa te arda si o sa te lase. si ramai cu dragostea din povesti .
e o vorba in popor. taica-tau a trait 40 de ani, tu nu. nu ti-o interzice el relatia asta doar sa isi dea in stamba. nu o fi trait el 40 de ani degeaba. dar tu esti prea simandicoasa sa intelegi ca iti vrea binele, chiar daca binele tau inseamna sa te desparti de el. el vede peste ochelarii de cal pe care ii ai tu la ochi
Eu as astepta sa faceti sex.
Apoi l-as da pe mana politiei.
Nu scapa. Garantat.
Omul are 18 ani. Si are si nevoi sexuale.
Cat crezi ca o sa astepte in numele dragostei?
Strange din dinti si mergi mai departe. Atata vreme cat tatal tau se opune acestei relatii nu ai ce sa faci (probabil are motivele lui sa se opuna). Cand vei fi majora atunci vei avea posibilitatea sa alegi dar pana atunci mai ai de crescut. Nici atunci nu vei avea cine stie ce putere de decizie atata vreme cat vei fi dependenta financiar de parinti.
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Eu cred ca Scopul tau aici este sa pui mana pe un tricou gratis. pe 3 iunie mama ta te batea de zor "Hey! Buna! Am o problema cu mama....ma bate intruna si am 14 ani ma cert si m-a scuipat in fata. Ma face curva proasta si toate astea. Adevarul e ca si eu ii raspund si tip la ea dar ma bate odata m-a batut cu piciorul de la masa si nu de putine ori m-am dus cu ochii unflati la scoa, iar profesoarelor le spuneam ca am cazut cu bicicleta. Ce ar trebui sa fac..am vorbit si cu tata dar nu zice nimic si nu imi spune-ti sa incerc sa nu mai tip la ea si sa o ignor ca tot asa e"
Citat din intrebarea ta :http://www.tpu.ro/......roasta-si/
Si acum a sosit randul tatalui tau :))
hai lasa vrajeala
Ai mutat intrebarea =))
Ce penibil
Nu esti obligat sa raspunzi...si mama a plecat acum 5 zile si nu stia nimic de el....de aiai nici nu i-am spus
OK... ai stat putin sa calculezi
bafta la tinut lumea in priza cu povestile tale...
Eu ii dau dreptate lu tactu punete tu in locul lui daca ai avea o fata de 14 ai lasao sa umble cu unu de 18 gandeste logic eu de eram in locu lu tactu il castram)
Spune-i ce simți pentru el. Daca nu, Poliția nu are ce sa-i facă ce o sa le spună polițiștilor ca e iubitul tau si nu ii convine daca tu nu zici nimic împotriva băiatului nu are ce sa-i facă.
Stai linistita. Tatal tau este doar suparat ca isi baga unu p**** in munca lui asa devreme. Sfatul meu? Ia-ti suzeta, olita si schimba canalul la tv, esti mica.
Sincer tatal tau are dreptate e prea mare diferenta de varsta pentru cati ani ai tu. Mai devreme sau mai tarziu iti va cere sex tu ii oferi pentru ca tii la el si nu vrei sa te paraseasca. Si gandeste-te cum va reactiona tatal tau daca va afla ca te-ai culcat cu el. Pentru tatal tau tu esti fetita lui cea mica si vrea sa o apare de tot ce e rau, iar prietenul tau e posibila sursa de suferinta pentru tine.
Eu stateam cu prietenul langa bloc si deodata apare bunicamiu eh dupa au spus ca vor sa il cunoasca (are 20 eu 15 ) suntem impreuna de un an si 3 luni, cei drept i am mintit prima oara cu varsta le spuneam ca are 17 dar le am zis dupa cateva zile cat are cu adevarat. Acum depinde cum e taicatu (la mine imi da libertate pentru ca e plecat si etc etc) eu cand am vorbit cu bunicamea i am spus clar, nu bea, nu fumeaza e cu capul pe umeri(si nu i-am mintit)Bunicamea si a batut joc de mine, ca mi a raspuns,, Da cum de l-ai gasit? ca tu nu cred ca esti buna pentru el,, ehh spune-i lui taicatu ca poate sa se intalneasca cu el(la mine au vorbit pe skipe ca e plecat.), ca poate sa vorbeasca cu parintii lui, mai intai sa vada ce fel de om e si dupa sa zica ceva. Inteleg parintii ca se ingrijoreaza si tu cum esti fata e mai dificil de crescut. Tu explica i ca tii la el mult si ca sa nu faca ceva imatur, sa l cunoasca si dupa sa vorbeasca. Spune-i nici macar nu i-ai dat o sansa ca sa il cunosti. sper ca te am ajutat succes tatal tau.
De ce crezi asta? Daca ar vrea sa mi-o traga si atat nu ar fi stat attat dupa mine si i-am zis ca nu sunt pregatita macar pana fac 16 ani iar el a zis ca n-are nimic impotriva
Lol ok I don't know dragostea asta iti baga destul stres in cap mai bine imi fac gagica la 80 de ani )))))))))
Eu sa asculti sfatul parintilor tai nu este bine sa te cerci cu ei pentru un baiat care te poate parasi
Nu stiu ce sa zic... Arata-i tatalui tau ca e un tip de treaba, adica spune-i ca au aceleas hobby-uri sau acelasi gen de muzica preferat, chestii de-astea. Oricum, nu e un capat de tara, mai sunt baieti! Bafta
E cea mai trista poveste din lume :.(,
Spune-i tatalui tau ca se inseala amarnic Si ca baiatul e de treaba, sau adul pe prietenul tau in casa ta cand esti cu tatal tau si discutati.Sigur tatal tau iti vrea binele deci prietenul tau trebuie sa arate maturitate sa arate ca si el iti vrea binele.Trebuie sa ii arate tatalui tau ca tine la tine.Si sa nu il lasati sa sune la politie. Intai zi-i asa:,, Tata, vreau doar sa discutam.Nu vreau sa facem alte lucruri imature."
Dar te rog nu exagera.Nu fugi sau alte prostii. Intelegel si pe tatal tau, ca nu vrea sa te faca sa suferi, din potriva iti vrea doar binele. Deci incercati sa discutati.Bafta!:*
Da nici eu n-am mai citit așa povești triste ar trebui să se facă un film sau un roman pe tema asta. Extraordinară ce să zic.
Si tu de unde-l cunosti pe ala ca e de treaba?
5 luni am stat cu el si a facut multe pentru mine pe care alcnv nu le-ar face
Soryne, esti FO? Sau la misto te bagi in seama? Ce Dq ai vrea sa ii zica ca e un drogat? Cica de unde stiu.
Cum ari fi? cam ce a facut asa multe
(P.S. Vreau sa te ajut sa iei tricoul)
Inceteaza! Am primit un tricou deja...in fine lasa! Multumesc pentru ajutor
Ok
O seara buna.
(pot sa te adaug la prieteni?)
Da
Nu am negat ca nu e de treaba dar tu cand faci o afirmatie nu vi cu dovezi?
Pai fi atent.Nu aveam de unde sa stiu ca e de treaba dar ieram sigura ca ea nu i-ar fi spus tatalui ca el e nu stiu cum, atunci chiar nu ar mai fii lasat-o cu el, intelegi?
Of.Nustiu de ce m-am ambalat asa, doar m-am enervat putin.
"E cea mai trista poveste din lume :.(," Africa te susține.