Halele maica sfanta domnisoara daca locuiesti in Bucuresti iti pot calma eu mancarimile
Daca el nu vrea sex, inseamna ca nu este pregatit pentru a trece la faza urmatoare. Ai rebdare cu el si cu timpul va ceda si va vrea sa faca sex asa cum vrei tu.
Nu mai esti virgina de la 10 ani? Doamne, parca ne-am fi intors in timp. Cred ca nici acum 500 de ani nu faceai sex de la 10 ani. Si nu cred faza ca el nu este dispus sa faceti sex. E totusi baiat. Dar incearca sa vorbesti cu el, sa-i spui ce simti si ca-i momentul s-o faceti.
Pai el nu vrea sex pentru ca încă nu e pregătit.Dar nu ma înțelege ca eu vreau si ca simt nevoia.
Sunt de etnie, la noi e ceva normal.Mama l-a făcut la 11 ani pe fratimiu.
Voi nu trebuie sa va maritati fete mari? Si esti de religie adventista, nu de etnie adventista! Lasa baiatul ala in pace, cauta unul ca tine...
Flutura-ti curul putin pe la gura lui si o sa vrea instant! Eventual atingei penisul sau lipesteti punctul g de fata lui cand sta jos!
Dacă ești pocăită cere-i iertare lui Dumnezeu pentru trecut, roagă-l să te curățească și rabdă până la 15 ani și atunci mărită-te.
Pai,ma refeream ca sunt de etnie roma si ca si religie aparțin cultului adventiștilor. Iubitul meu este roman.
Nu o sa ma mărit devreme pentru ca încă nu am găsit dragostea adevarata.Nu pot nici sa rabd.
Atunci nu mai zi că ești pocăită, în Biblie scrie-Fugiți de curvie! Cuvântul pocăit înseamnă părere de rău mare pentru păcatele făcute.Cineva apropiat mie a avut un preiten 7 ani cu care a făcut și sex, apoi s-a apropiat de Dumnezeu și și-a cerut iertare și apoi a așteptat 6 ani până la căsătorie fără sex.A crezut ce scrie î Biblie-Pot totul în Hristos care mă întărește.Acum are doi copii și o familie foarte fericită.
Știu că nu e ușor și soțul meu a fost plecat pentru câteva săptămâni în streăinătate dar cine vrea și cere putere de la Dumnezeu, reușește.
Pai cand o sa ma căsătoresc, normal ca nu o sa ma culc cu altcineva, dar pana atunci, nu pot daca am un iubit sa nu il înșel.
Nimfomana 2.0. Avantajul e ca esti versiunea cea noua, cu selfie stick inclus, deci il poti folosi in timp ce te gandesti la grauntele lui de fericire.
Ai facut asa ceva la 10 ani, iti bati joc de mine? In ce lume de căcat trăim, bă.
Nu te mai inchina la pietre!
linarkfts întreabă: