Daca ati avea amandoi 18 ani, cu drag ti-as raspunde la intrebare.
Dar la 14 ani,nici nu vreau sa discut!
Tu,ca baiat, n-ai mare lucru de pierdut, dar ea, ca fata, se nenoroceste pe viata.
La 14 ani nu faci sex, dragul meu, faci patinaj in parc sau joci metin nebuneste, presupunand ca scoala e ultimul tau interes.
Sexul e joc de oameni maturi.
Nu va grabiti, te rog.
Da ai anumite riscuri si dezavantaje, dar asta nu inseamna ca nu au rezolvare!
Intereseaza-te in cat mai multe privinte pe acest domeniu, te va ajuta foarte mult!
Ce sa-ti facem noi daca nu mai la sex iti este gandul? Fa ce vrei cu viata ta, dar totul are un pret din pacate.
Ma-ia-hi, Ma-iaHaa... Ma-ia-HAHA
Problema la voi nu este faptul ca sunteti amandoi virgini ci varsta pe care o aveti. Vreti sa va apucati sa faceti sex dar nici nu stiti cu se mananca(dovada aceasta intrebare pe care ai pus-o), mai asteptati sa cresteti, mai culegeti informatii si pe urma aduceti iar in discutie acest subiect...
La 14 ani? o.O.Iti vei pierde toata copilaria...dar imi fine.Nu este riscant daca ai prezevativ...din cate stiu eu daca nu se sparge prezervativul atunci nu patesti nimic..va dezvirginati amundoi.Noroc
La 14 ani? e mult prea devreme dar treaba voastra.nu este nici un risc in a fi virgini amandoi... dar protejativa.