| ny098 a întrebat:

Buna!
Am 14 ani si ciclul mi-a venit in anul 2011 in august!
De atunci ciclul imi vine o data la 2 luni!
Credeti ca este normal?
Mai am o problematongueE lenjeria intima tot gasesc pete de lichid alb!
Ce sunt aceste pete, si ce trebuie sa fac?
Nu accept raspunsuri luate la misto!
Va multumesc!
Dau funda la cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| DanielaAdelina a răspuns:

Deci, daca ciclul iti vine asa rar este pentru ca, poate nu esti asa de dezvoltata! nu iti face probleme in acest caz. momentan inca nu sa reglat si inca nu iti vine regulat. nu trebuie sa iti faci probleme. si acel lichid alb se numeste scurgere si este forte normal sa iti vina. inainte de ciclu acel lichid curge mai mult si asta inseamna ca ciclul este pe cale sa vina. scurgerea o are ori ce femeie nu o sa scopi de ea. doar cand intri in menopauza... chestile astea ar trebui sa le stii de la parinti, ar trebui sa discuti si cu ei...
funda?

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Esti la inceput si e normal sa iti vina aiurea pana ce se regleaza iar lichidul ala alb de care zici sunt secretii care e normal sa le ai

| Azµre a răspuns:

Lichid alb, branzos, indică o infecție cu candidoză care trebuie tratată.
Oricum ar fi spune părinților de ambele probleme și spune-le să vă duceți la medic.

| Felys a răspuns:

Daca ai luat multe antibiotice la viata ta, esti predispusa la candidoza, este o ciuperca care apare in special cand organismul nu este puternic, se scapa greu de ea din pacate

| Different69 a răspuns:

Ciclul iti vine regulat dupa 2 ani.

| ClaireGoth a răspuns:

Daca e secretie alba, atunci e candidoza. insa daca e transparenta, e lechidul lubrifiant. eu am avut dilema asta la 13 ani si nu stiam ce se intampla, iar mama nu a vrut sa-mi raspunda la intrebare. si multe fete chiar nu stiu ca apare cand te exciti. in plus, menstruatia vine o luna de pe un ovar, o luna de pe celalalt. s-ar putea sa fie o problema cu unul din ele. cel mai ok ar fi un control la medicul de familie, care iti va zice daca e cazul sa mergi mai departe la un ginecolog happy