Poate te place, dar nu vrea sa te faca sa suferi. tinand cont ca e cu 5 ani mai mare, se gandeste altfel la o relatie. la varsta pe care o are se asteapta ca prietena lui sa ii ofere sex, ceea ce tu (avand in vedere ca ai doar 14 anisori) nu cred ca i`ai putea oferi. cauta`l si spune-i ca puteti ramane prieteni. macar sa va salutati pe strada. poate cu timpul cand vei mai creste vor evoluat altfel lucrurile.
eu una am prieteni de 30, de 20, de 14 ani. eu am 17.
succes:X sper ca te-am ajutat:*
E cam mare diferenta dintre voi, gandeste-te, el e adult, pe cand tu esti la inceputul adolescentei. Ce poate sa simta pentru tine acum? Pe langa el, tu esti un copil.Tot ce poate simti pentru tine este atractia fizica, si daca va fi vreodata cu tine va fi pentru a face sex cu tine.Imi pare rau ca iti scriu asta, dar asta e adevarul.Ai grija, la varstele astea iubirile vin si trec, iar daca faci acum greseala de ati incepe viata sexuala, cand vei mai creste vei regreta enorm.
La multi ani si ai grija de tine
funda?
Si eu am patit asta.
si din experienta iti spun sa il lasi in pace ca de la un timp nici nu o sa te mai bage in seama, vezi deja incepe...
nici "salut" nici "buna" nici "servus" nu o sa mai zica...
si nici nu are idee cum te simti.
papa!
Pai poate fi o dovada de iubire.
Roagati o prietena sa discute cu el. sa se dea interesata (daca tie teama sa l intrebi)
Si daca nu ti-e teama du-te la el si intreaba-l face to face Mai Cutarica vrei sa fim impreuna:d)
Ai tot timpu din lume crede-ma o sa fie trecator viata iti va da mari surprize succes
linarkfts întreabă: