| WolfGirl_7623 a întrebat:

am 14 ani si imi place de un baiat de 17 ani care pare ca o place pe prietena mea cea mai buna. Ea spune ca nu are nici o legatura ce el dar nu vrea sa ii spuna ca are prieten.Ma inteleg bine cu el si suntem foarte apropiati.Nu stiu ce sa fac pentru ca nu pot sa ii spun prietenei mele ca il plac si ca ma simt prost cand ii vad amandoi...sau pot?

3 răspunsuri:
| 5000 a răspuns:

Poti! Oameni dragi, nu mai traim in lumea lui Eminescu, in viata si secolul in care convietuim, trebuie sa intinzi mana si sa apuci daca vrei sa ai.

Sa stii de la mine ca prietenii in viata asta sunt primii care ti-o t*ag pe la spate (stiu ca nu crezi, nici eu nu am crezut). Si daca te iei dupa prieteni nu ajungi niciodata unde ti-ai dori.

Lasa telenovelili si stirili, si du-ti si fa ravagii, da-o'ncolo de frica si rusine. Daca vrei ceva cu adevarat, lupta, nu sta cu mainile in san, nimic nu pica de sus.

Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna ma numesc teodora am 14 ani si as vrea sa-ti dau un sfat.eu zic sa ii spui prietenei tale totul si eu am trecut prin acest sentimet dar m-am deschis si a fost mai bine acum avem 9 luni de cand suntem impreuna.fi curajoasa si spune-i totul ie prietena ta te va inteleghe daca ie adevarata prietena... pupici

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Evident că poţi. Ce fel de "WolfGirl" eşti tu?! happy
Glumesc, desigur.
Spune-i şi fă tu primul pas.
Prietenii sunt prieteni până te trag în jos.
Şi-n plus, dacă ţi-e prietena cea mai bună, te va înţelege, nu crezi?winking