| andrei_7052 a întrebat:

am 14 ani si imi place foarte mult o fata din clasa mea...este cam cu 7 luni mai mica decat mine. i-am zis cat demult tin la ea. i-am facut complimentehappy. am grija sa nu o supere cineva sau alte chesti dar am intrebat-o daca ma place sau daca vrea sa fie cu mine. iar raspunsul ei a fost...ca tine la mine ca un frate.si de asta nu vrea sa fie cu mine. dar o zis si ca ma place nu stiu ce sa zic.chiar as vrea sa fiu impreuna cu aceasta fata ce pot face happy?

Răspuns Câştigător
| andree_5411 a răspuns:

Daca ii place de tine de ce nu vrea sa fiti impreuna?
Gandeste-te ca daca a spus ca tine la tine ca la un frate inseamna ca simte ceva pentru tine.nu asa de profund cum este intr-o relatie, dar totusi tine si asta este foarte important.
Poarta-te frumos cu ea, scoate-o la un suc, o pizza.
Spune-i problemele tale.
Astfel ea va intelege cat de multa incredere ai in ea.
Ai grija sa nu o supere nimeni, cum spuneai si tu.
Fi atent si grijuliu cu ea.
Daca te comporti frumos, sentimentele se vor accentua, si astfel va simti ceva profund pentru tine si veti fi impreuna
Trebuie doar sa ai rabdare.
Sucees.
Funda?

6 răspunsuri:
| abc11 a răspuns:

Spune-i ca tu vrei mai mult decat o prietenie obisnuita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai facut bine ce ai facut:*bv mai lasa-mi un com plizz sa pot sa iti raspund:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Laso in pace la 14 ani ai tau esti indragostin eu am 18 si nu sunt indragostitax-)

| Tr4fYc4n7D3PuFuL37y a răspuns:

Pai iesiti la un suc ceva fi mai dragut cu ia nu numa o aperi sh de astea sh sa ii faci complimente sh daca vede ca chiar iti pasa de ea si asa o sa te vrea sh ea poate isi ascunde sentimentele de tine ca multe fete ciz asa baiatu zice " eu te plac te iubesc... tu ma iubesti? fata"eu te plac" sh cum o zis andree pai ea daca te place eu cred ca i-ar placea sa fie cu tine da ea poate crede ca nu-i pregatita ca sh ieri am gasit norocu meu o intrebare de la ubi mea sh o zis ca eu am un iubit sh mi frica sa mai stau cu el nu stiu dc da... sh din astea si la skl imd am parasito no nu stiu mai vezi ce gasesti bftwinking fundita?batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa o cunosti mai bine si vezi daca merge ceva intre voi. Daca ai sa fii baiatul dragut care ii ofera de toate pe tava, ei bine, asa nu merge...pentru ca fraza " Sa fim doar prieteni" sau cum ai zis tu, ca tine la tine ca la un frate arata clar ca nu e interesata.

| andrei_7052 explică:

Hmm voi vedea... oricum o voi scoate curand in oras sa discutam mai multe...in vacante sau weekenduri vorbim zi de zi pe mes ori la telefon pana noaptea tarziu, am vorbit si cu pretena ei cea mai buna si ma va ajuta. Multumesc tuturor de sfaturi happy