Multe fete de varsta ta au problema asta, imi place de el dar are 20 de ani mai mult ca mine, pana la urma aia 25 de ani de ani ai lui parca nu sunt mult, in fine nu asta conteaza, dar tu chiar ai vrea sa il desparti de prietena lui, sau sa pui presiune pe el? ce zici te combini cu el si apoi ti-l fura alta fata, tie cum ti s-ar parea?
El se joaca cu tine. Este neserios.Renunta la ganduri de iubire cu un astfel de om care are o iubita si planuieste sa aiba peste putin timp relatii sexuale cu o minora de 15 ani. Evita-l ca sa te linistesti.
Renunta la el! Te vrea pentru sex si nu ca te iubeste. Daca te respecti, asteapta sa mai cresti si fa sex numai cu cineva pe care il iubesti si te iubeste cu adevarat. Orice graba iti raneste mai tarziu sufletul!
El vrea doar sa faca sex cu tine. ar fi bine sa incerci sa-i zici ca nu esti pregatita pana in varsta de 18 ani. apoi sa vezi ce va zice sigur nu va fi de acord. si asa vei afla ce va dori de la tine cu adevarat
E clar, vrea sex.Cam atat.Si daca vede ca nu vrei, o sa te lase.
Nu-ti mai pierde vremea cu el, nu esti "rezerva" lu' prietena-sa, nu?
Mai tarziu daca faci pasul, vezi ca el n-o lasa pe aia cu care e acum, si-o sa regreti.Si va fi prea tarziu.Nu-l lasa sa se foloseasca de tine si sa te amageasca.
Doamne fetitooo vrea doar sa faca sex cu tine tu nu iti dai seama? Lasa-l in pace acum cat inca mai poti. Esti prea mica si te poate "corupe"...nici nu stiu daca trebuia sa pun ghilimele, la urma urmei esti minora! Nu il lasa sa se atinga de tine. Traieste-ti copilaria.
In niciun caz sa te culci cu el de la varsta asta...si pe urma de ce sa ta bagi in relatia lor? el isi programeaza cand si cu cine o sa fie? sunt atatia baieti pe lumea asta. el e prea mare, te poate pacali usor... uita-l
Gaseste-ti tu un prieten de varsta ta sau nici chiar, putin mai mare dar nu de unu de 23 de aniBun venit la realitate! Nu e clar ca vrea doar sex? Daca o tii tot asa, o sa considere ca poate sa faca ce vrea din tine...Mai bine lasa-l! Sunt atatia baieti pe pamant...
E putin cam mare pentru tine... cauta si tu unu de vreo 16 ani... si sa nu-i accepti avansurile astuia...
...Mda tu il iubesti... iar el se foloseste tine. Vrea sa te aiba in palmaresul sau, daca ma intelegi. Sfatul meu uital si gasesti un baiat mai apropiat de varsta care sa iti inteleaga nevoie la varsta asta
Succes!
Nici nu te gindi la asta. nu are intentii serioase. o sa_ti gasesti cu usurintza alt baita. pupici!
Stai cuminte, lasa-l in pace. Nu vrea sa aveti o relatie... Vrea doar sa faca sex cu tine... Atat! Nu merita sa te implici. Cauta pe cineva cu o varsta mai apropiata care sa te iubeasca, sa te respecte si sa-ti ofere o relatie frumoasa. Tipul despre care vorbesti nu merita.
Vrea si el senzatii tari cu tine. Dupa ce o sa o faceti, o sa te lase balta si o sa se mai si laude la altii cu ce ti-a facut.
Uite, eu te sfatuiesc ceva: nu-ti incepe viata sexuala inainte de 17 ani si jumatate nici in ruptul capului. In aceasta perioada, colul tau uterin este incomplet maturizat si inceperea vietii sexuale inseamna un imens risc de cancer de col uterin peste niste ani. Spune-i si lui acest fapt demonstrat stiintific. daca ii pasa cat de cat de tine, nu iti va cere sa faci sex inainte de varsta indicata. Daca iti va cere sau iti va spune ca nu poate astepta atat, e clar ca vrea doar sex si apoi te va uita rapid.
Ma mira cum un astfel de baiat ti-a putut cere asa ceva, e clar ce te foloseste, inteleg k iti place tare mult de el, dar e clar ce nu prea -i pasa de tine.cum sa ceara unei fete de 15 ani sa faca sex.inteleg k e dureros sa inchei relatia cu el dar e spre binele tau.mai bine suferi o luna un an dar sti k dupa aia va aparea altul si vei fi si tu matura sa incepi o relatie care probabil va putea fi sanatoasa.nu-l lasa sa-si bata joc de tine...crede-ne
Multumesc foarte mult pentru rapsunsuri... Din cate mi-ati spus si voi imi dau seama ca vrea doar o aventura sau ceva de genu asta... Dar el imi spunea ca nu vrea sa-si bata joc de mine si c-ai sunt draga, imi spunea de "viitorul nostru". El nici no iubeste pe prietena lui...nici nu stiu ce sa cred...sunt mica inca nici nu stiu cum e viata de aceea va intreb pe voi nu stiu ce sa fac...Chiar tin la el!
Va multumescc foarte mult pentru raspunsuri... Dar eu vorbesc cu acest baiat de un an de zile si imi spunea multe sa avem incredere un in celalalant ...imi spune de "viitorul nostru" si i-am spus daca vrea doar sa-si bata joc...imi zicea ca daca era asa ma batea la cap pana o faceam si ca nu vrea sa profite de mine ca ai sunt draga.Cat si despre prietena lui...se vede, no iubeste! Eu sint inca mica nu stiu ce sa fac inca ma astept raspunsuri... din cate mia-ti spus pana acum e vorba de o aventura...insa eu nu vreau sa cred asta...Chiar tin la el!
George0197 întreabă: