Normal ca te place... intreaba-l daca te place si spune-i si u ce simti pentru el. sa stii ca esti foarte norocoasa daca ai un asemenea baiat langa tine. as vrea si eu. trebuie sa-ti inving
SIGUR CA TE PLACE! Probabil nu ti-a spus ''vrei sa fim impreuna?" pentru ca tu nu i-ai aratat ca il placi.Eu cred ca ar trebui sa ii zici ca il placi si atunci totul e aranjat
Succes:*
Normal ca te place. intreaba-l daca te place si dupa aia spune-i si u ce simti pentru el. esto f norocoasa sa ai un baiat ca asta langa tine. vreau si eu. trebuie sati invingi teama. cu rusinea mori de foame. fii sigura ca te place si fa-ti curaj si du-te si spune-i ca il placi si ceea ce ezita sa-ti spuna e ca ii place de tine. intreaba-l ce voia sati zica si daca nu iti spune ii spui NU PLEC DE AICI PANA NU IMI SPUI.
sper ca ti-am fost de ajutor
Bafta
Am uitat sa postez problemele care dupa mine nu cred ca ma place...acum editez
Eu cred ca te place, insa vrea sa te pastreze curata pana la maritis.
Acuma serios, nu stiu eu bine ce se intampla, ceea ce cred eu este ca el este mai fustangiu, insa in privinta ta el simte ceva deosebit, ceva ce nu vrea sa distruga.
Iubirea este o floare delicata, poti sa o uzi, sa o ingrijesti, dar multi calca pe ea cu bocancii.
Sa nu plang, sa nu plang, ditamai handralaul si devin sentimental. :p
Cred ca te place, dar e cam timid... si ii e teama sa faca un pas spre a fi impreuna cu tine, fiindca nu crede ca il placi. sa danseze cu tine la banchet ar insemna ca te place, si fel si sa stea doar cu tine sau sa te invite undeva. arata-i ca il placi fata a spune cuvinte