Ai putea sa ii spui incetul cu incetul pe mess ...Sau.pur si simplu cum spune fata de sub mine cand ai ocazia sa ramaneti doar voi 2 nu e prea greu sa ii zici"Mha baiatule. Te iubesc." )
Si daca sentimentu nu e reciproc macar spune i sa ramaneti prieteni... Sauuu ai putea sa l saruti asa dintr o data cand sunteti singuri:)[Eu si ideile mele. eu am facut odata unui COLEG de clasa nu am putut sa ma abtin era prea frumos] dar ma rog sper sa reusesti:*
Pai arata-i prin gesturi, fa-l sa isi dea seama, stai in prejama lui, vb frumos cu el, zambeste-i si vei vedea cum reactioneaza, bafta.
Ruxandra, ar trebui sa-i dai semne mai clare ca il placi daca tie rusine sa-i spui in fata.
Aa si app am uitat sa spun
eu ma inteleg ffffoarte bine cu prietenul lui[andrei.asa se numeste], iar baiatul de care`mi place mie ii spune ca vrea sa fie cu mine si chestii... andrei imi spune ce a zis [cristi.baiatul iubit]
si eu normal ca ii raspun cu un A!
iar eu merg la cristi si il intreb daca e adevarat ce spune andrei. iar el inceraca sa se scoata.si zice ca nu`i adevarat.si chestii
deci nu stiu ce sa fac
linarkfts întreabă: