| ruxandra14 a întrebat:

am 14 ani si iubesc un baiat tot de 14 ani...il plac de 1 an si ceva... el imi zambeste, se comporta frumos cu mine.ma asculta tot timpul cand vreau sa-i spun ceva... dar el nu stie ca il plac... mi-e rusine sa-i spun.adica .nah.nu stiu cum sa reactionez... daca va rog... spuneti-mi cum sa incep sa ii spun cat de mult il plac...

Răspuns Câştigător
| viatadecacatt a răspuns:

Ai putea sa ii spui incetul cu incetul pe mess day dreaming...Sau.pur si simplu cum spune fata de sub mine cand ai ocazia sa ramaneti doar voi 2 nu e prea greu sa ii zici"Mha baiatule. Te iubesc." laughing)
Si daca sentimentu nu e reciproc macar spune i sa ramaneti prieteni... Sauuu ai putea sa l saruti asa dintr o data cand sunteti singuri:devil)[Eu si ideile mele.blushing eu am facut odata unui COLEG de clasa nu am putut sa ma abtin era prea frumos] dar ma rog sper sa reusesti:*

7 răspunsuri:
| BabyRosse a răspuns:

Si eu sunt rusinoasa dar incearca sa il retragi intr-un loc si sa-i spui.

| monyk a răspuns:

Pai arata-i prin gesturi, fa-l sa isi dea seama, stai in prejama lui, vb frumos cu el, zambeste-i si vei vedea cum reactioneaza, bafta.

| nutzu' a răspuns:

Spune-i simplu si raspicat :

Je te love pe tine...
si nu o sa inteleaga nimic.

| costin_6617 a răspuns:

Ruxandra, ar trebui sa-i dai semne mai clare ca il placi daca tie rusine sa-i spui in fata.

| ruxandra14 explică:

Aa si app am uitat sa spunbig grin
eu ma inteleg ffffoarte bine cu prietenul lui[andrei.asa se numeste], iar baiatul de care`mi place mie ii spune ca vrea sa fie cu mine si chestii... andrei imi spune ce a zis [cristi.baiatul iubit]
si eu normal ca ii raspun cu un big grinA!
iar eu merg la cristi si il intreb daca e adevarat ce spune andrei. iar el inceraca sa se scoata.si zice ca nu`i adevarat.si chestiisad
deci nu stiu ce sa faccrying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi se intampla ceva de genu'straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai intii lasa-l sa faca el primul pas scrie-i un biletel din alt nume si asigurate ca nu ai rivale