anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am 14 ani si iubitul meu are 17 ani si vrea sa facem sex.Ma atinge mereu si ma excita dar mi-e putin frica.Dar el imi spune mereu ca ma vrea.Iar eu nu stiu ce sa-i spun.Deocamdata am inceput putin dar nu pana la sex.Doar cu limba.Ce sa fac? S-o fac sau nu? Raspundeti-mi va rog.Mi-a zis ca o sa ma astepte pana la ziua lui.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
16 răspunsuri:
| Miauti a răspuns:

Raspunsul se afla in avatarul tau " keepi calm and smile"

| neutrino a răspuns:

El iti spune adevarul, iar tu folosesti limba. Minora fiind, este bine sa nu te duci anul acesta la aniversarea zilei lui de nastere.

| Fatamuntilor a răspuns:

Esti constienta de ce te asteapta?
Sexul nu insemna doar placearea ta sau a partenerului
Sexul inseamna responsabilitate, informatie corecta.
Nu-ti bate joc de corpul tau doar pentru placerea iubitului.Cred ca stii ca practic corpul tau nu este pregatit pentru asa ceva.
Eu zic sa mai astepti. Macar doi trei ani.
Daca iubitul tau te iubeste si te respecta va intelege.

| sofisis a răspuns:

Te santajeaza, e un om de ultima spita. Cum adica te asteapta pana la ziua lui? Adica tu trebuie sa iti incepi viata sexuala cand bate el din palme sau cum?
Eu in locul tau ii dadeam si vreo doua perechi de palme la asa vorbe.
Nu merita nici macar un buna ziua, d'apai sa i te oferi.
Te preseaza, e egoist, e nesimtit si nu te iubeste deloc. Chiar daca tie ti se pare ca si-ar da si viata pentru tine, nu da doi bani pe tine. Si pentru asta sunt gata sa bag mana in foc.

| Oana92 a răspuns:

Nu fa niciodata nimic din ce nu iti doresti! Si nu uita ca ai doar 14 ani si exista lucruri ce se fac la 14 ani, lucruri ce nu includ relatiile sexuale

| Alcyon a răspuns:

Esti prea micuta pentru astfel de lucruri. Daca ramai insarcinata, ce te faci? Un avort la varsta asta, ti-ar pune viata in pericol. Tu crezi ca sexul e o joaca? Nu, nu e. Poti sa iei boli, esti expusa la tot soiul de afectiuni ginecologice de care acum nici n-ai auzit, trebuie sa mergi regulat la ginecolog, metodele contraceptive mai dau gres si poti sa te trezesti insarcinata (mai ales ca nici prietenul tau nu este foarte experimentat, la cei 17 ani ai lui) etc. Baietii de varsta lui trec prin niste transformari hormonale si simt acut nevoia de a face sex cu oricine si oriunde. Nu te transforma in papusa gonflabila a unui handralau cu hormonii in flacari. Chiar nu merita.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai 14 ani nu face ceva ce vei regreta o viata. Traieste-ti copilaria si lasa gagicareala pentru o varsta mai potrivita!

| Vektor a răspuns:

Inca un pedofil...

| NoRegretsxx a răspuns:

Sa te astepte pana cand esti tu pregatita. Nu sa iti dea un termen limita.
Daca o faci doar de dragul lui o sa regreti.
Peace!

| corhaz a răspuns:

Ce asteptai? ca va sta cu tine pentru ochi si suflet. oricum asta vrea si nu se va lasa pana nu obtine deci e treaba ta ce faci recomandarea este sa-l parasesti pana ti bine

| Lavii007 a răspuns:

Nu face o prostie pe care sa o regreti toata viata. E mai mare decat tine, e normal sa vrea sex, dar daca tine la tine mai poate astepta pana cand esti sigura ca vrei asta.

| S3S3an a răspuns:

NU eu zic nu deoarece cred ca inca esti prea tinara iar el daca te iubeste cu adevarat ar intelege si ar mai astepta dar daca nu vei avea minte di o vei face cel putin sa fiti protejati