| anonima45perfecta a întrebat:

Am 14 ani si la scoala ni s-au prezentat filmulete despre "cum se fac copii" si de atunci tot visez ca fac dragoste cu un baiat de care imi place! Ce inseamna?

11 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Pai si cum erau filmele alea? banuiesc ca ati vazut si organele pentru cateva secunde... au fost si scene de sex?
ce poate sa insemne? ai calduri laughing)) e din cauza acelor filmulete. iti trece mai usor daca te "joci" putin, dar ai grija!

| ZEU93 a răspuns:

Ca-ti plac copiii. Sau altceva. Mai degraba iti place altceva.

| neutrino a răspuns:

Inseamna ca esti o tanara adolescenta, normala, sanatoasa.

| SkyPilot a răspuns:

Nu inseamna decat ca ai crescut si ca au inceput sa iti actioneze hormonii. Ar fi bine sa mai astepti cu inceperea vietii sexuale pana pe la 17-18 ani. La inceperea vietii sexuale apar schimbari hormonale pe care corpul tau nu le suporta bine si te expui unor riscuri inclusiv de cancer mai tarziu.

| drogh a răspuns:

Înseamnă că dragostea ta pentru băiatul acela este foarte puternică şi gândul nu ţi-a rămas la film, ci la el, iar din cauza prezentării mintea ta le-a îmbinat.

| Hitback a răspuns:

Eu zic sa ii propui baiatului de care iti place sa aduca o lecuțică de vin roşu maine seara cand vine la tine si sunt convins ca o sa il introduci tu de acolo.
Nu uitati sa va protejati.
#fa #ce-ți #spune #inima.

| Denly a răspuns:

Înseamnă că vrei să faci un filmulet despre "cum se fac copiii".

Răspuns utilizator avertizat
| catapinguu a răspuns:

Înseamnă că hormonii s-au "activat"!

| Bia13 a răspuns:

La scoala s-a intamplat asta? laughing

| byancaa13 a răspuns:

Inseamna ce esti normala. happy