| PaulYt_Buzdugan_1987 a întrebat:

Am 14 ani si m-am indragostit de o fata de 13.Cred ca si ea ma place.Am tot incercat sa intru in vorba cu ea dar nu pot in fiecare pauza si cand merge acasa tot cu fetele sunt.Si eu stau aproape de ea.Cum as putea sa o abordez si dupa sa o cuceresc. Sa incep sa vorbesc cu ea pe FB? Dau funda urgent!

8 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Bineinteles ca ai putea sa o accesezi pe Facebook in cel mai simplu si eficient mod. Fiindca vei fi in spatiul virtual iti va fi mult mai usor sa-ti exprimi sentimentele tale fata de persoana ei, Succes!

| Plato a răspuns:

Sa incepi sa faci niste teme, sau sa te uiti la desene, ca esti un copilas de 14 ani. E foarte, foarte prematur sa ai asemenea ganduri.

| Alexuţ02 a răspuns:

Vorbeşti cu ea pe Facebook dar nu te duci şi zici "ştii, te iubesc", iei uşor treburile, poate fata nu e interesată, vezi şi tu, analizezi terenul, tot sunteţi vecini, propune-i să mergeţi amândoi la şcoală.

Ia treburile uşor şi nu forţa mai mult decât e nevoie, o să o sperii, nu o s-o atragi, deci calm.

Du-te cu ea la şcoală, vorbiţi pe Facebook, stabiliţi o oră de plecare, apoi vino tot cu ea. E mai uşor, vorbiţi mai multe când sunteţi amândoi.

| PaulYt_Buzdugan_1987 explică (pentru Alexuţ02):

Apropo nu suntem vecini eu trec pe langa casa ei cand merg acasa.Dar oricum mersi.

| Alexuţ02 a răspuns (pentru PaulYt_Buzdugan_1987):

Rămâne valabilă treaba, vorbeşti cu ea pe Facebook şi plecaţi amândoi spre şcoală.

| Kerre a răspuns:

PaulYt_Buzdugan_1987
Vineri, 21 Septembrie 2018, 3:20 pm
#
Ms pentru tot am vorbit cu ea, am invitat-o in oras si i-am spus ca o plac si eu cred ca a iesit bine.Mi-a dat si numarul ei.
Nu ai "cucerit-o" deja? sau asta este alta fata?

| Pesmet1010 a răspuns:

Nu e ok sa te gandesti la fete de la varsta asta! Mai bine vezi ti de scoala iar fetei aleia nu-i distruce viata