| Ангел_Твой_1999 a întrebat:

Buna am 14 ani si ma intilnesc cu un baiat mama mea nu stie insa ea este foarte severa cu mine si as vrea sa es sa ne plimbam cu acel baiat seara insa nu stiu cum sa-i spun mamei mele ca ma tem sa nu strige sau alt ceva?

4 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

In principiu nu prea e bine sa ascunzi lucruri de parinti.
Dar daca vrei sa iesi cu el, iesiti in gasca. Cu mai multi copii in parc de exemplu si voi va puteti retrage pe o banca separata.

| Ангел_Твой_1999 explică:

El are 16 ani

greece12
| greece12 a răspuns:

Mama ta e severa,tocmai ca sa te apere de lucruri rele si,eventual,de baieti nepotriviti.
Acum ca ai crescut, poti incerca sa ai cu dansa o discutie mai deschisa, respectiv s-o intrebi cum era cand avea varsta ta, cand i-a placut de un baiat, posibil sa-ti raspunda cu placere.Gaseste un moment in care e dispusa sa stea de vorba cu tine,sa nu fie obosita sau sufocata de treburi si te vei simti mai incurajata sa ii marturisesti ca na,parca,parca ti-e si tie simpatic un baiat...dar nu esti sigura.
Va dori sa afle totul si ii poti spune destule,dar nu-i cere sa te lase la plimbare cu el, singuri, ca n-o sa te lase.
Propunerea lui @sofisis e cea mai buna, iesi cu grupul de prieteni si sa vina si el, prietenii tai il vor accepta banuiesc.
Va puteti si vedea si toata lumea va fi impacata!

| Tovarăşiemăligă a răspuns:

Pentru sa strige? ca fata mea a crescut mare? nu cred ca mama ta cind avea 14, 15 ani nu iesea la intilniri sau ca nu ii placea de nici un baiat? explica-i doar :*):3